GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κυβερνητική πηγή: Τεχνική συμφωνία μέχρι την Κυριακή - Ξεπερνιούνται οι εμμονές του ΔΝΤ

'Υπάρχουν πολλά και μικρά ανοικτά ζητήματα – εμμονές που προέρχονται κυρίως από το ΔΝΤ – τα οποία, όμως, δεν μπορούν να ανατρέψουν μί...

'Υπάρχουν πολλά και μικρά ανοικτά ζητήματα – εμμονές που προέρχονται κυρίως από το ΔΝΤ – τα οποία, όμως, δεν μπορούν να ανατρέψουν μία τεχνική συμφωνία μέχρι την ερχόμενη Κυριακή'.

Αυτό δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείο Οικονομικών, ο οποίος προηγουμένως μετείχε στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο (είχαν ξεκινήσει στις 14:00), στο Χίλτον.

Κατά τον ίδιο το ΔΝΤ 'επιμένει σε πολλά θέματα που δεν μας αρέσουν, αλλά δεν νομίζω ότι το ΔΝΤ έχει έρθει με σκοπό να κωλυσιεργήσει η συμφωνία'. Όπως επίσης είπε 'δεν υπάρχουν πολύ μεγάλα ζητήματα. Λύσαμε τα ανοιχτά 7-8 μεγάλα ζητήματα κι έχουν μείνει διάσπαρτα θέματα. Δεν νομίζω ότι αυτά τα θέματα μπορεί να μην κλείσουν την συμφωνία'.

Σήμερα καθορίστηκε η ατζέντα των συζητήσεων κι από αύριο, στη νέα συνάντηση που θα έχει ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, με τον αναπληρωτή υπουργό Γιώργο Χουλιαράκη και την υπουργό Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, θα ξεκινήσει το 'χτένισμα' των κειμένων των δύο Μνημονίων.

έθνος.gr