GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προ των πυλών και νέος χιονιάς; Πότε θα σαρώσει την Ελλάδα

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, νέο βαρομετρικό χαμηλό   κινε...

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες. Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, νέο βαρομετρικό χαμηλό κινείται στα βόρεια Βαλκάνια και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσει στα σύνορα της Ελλάδας.
Μέχρι στιγμής τα δεδομένα δεν επιβεβαιώνουν απόλυτα ότι ο νέος χιονιάς θα πλήξει με σφοδρότητα την χώρα καθώς το βαρομετρικό ενδέχεται  να αλλάξει κατεύθυνση και να κινηθεί νοτιοανατολικά προς την Τουρκία.
Πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό σύστημα με πολύ ψυχρές αέριες μάζες, ανάλογο της «Αριάδνης» και είτε πλήξει την Ελλάδα είτε την γειτονική Τουρκία θα φέρει πυκνές χιονοπτώσεις και πολικές θερμοκρασίες. Το μόνο σίγουρο για την Ελλάδα είναι και πάλι το τσουχτερό κρύο, με την θερμοκρασία να φλερτάρει για μια ακόμα φορά με τους μηδέν βαθμούς.
Το νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας στις 28 Ιανουαρίου και αν επιβεβαιωθούν τα μοντέλα τότε επί 3 τουλάχιστον ημέρες η Ελλάδα θα βάλλεται από χιονοπτώσεις και ολικό παγετό.