GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πριν λίγο: στο όνομα της Δημοκρατίας, "έκαψαν" τη Ξάνθη (video+foto)

  Σοβαρά επεισόδια στην Ξάνθης με τους αναρχικούς εγχώριους και μεταφερόμενους από Θεσσαλονίκη να καταστρέφουν υποκατάστημα τράπεζας ...

 Σοβαρά επεισόδια στην Ξάνθης με τους αναρχικούς εγχώριους και μεταφερόμενους από Θεσσαλονίκη να καταστρέφουν υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της πόλης και να τα "σπάνε" κυριολεκτικά επί μία και πλέον ώρα με τους κατοίκους να ζουν ώρες τρόμου. 


Παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κυριολεκτικά έκλεισαν το μεγαλύτερο μέρος του κέντρου της Ξάνθης, από τα κτήρια της Πολυτεχνικής Σχολής επί της οδού Βασ. Σοφίας και έως την Πλατεία Ελευθερίας με όλους του δρόμους από και προς τους κεντρικούς οδικούς άξονες δεν αποφεύχθηκαν οι βανδαλισμοί στο .....Όνομα της Δημοκρατίας. 

Περισσότεροι από 250 μαυροφορεμένοι κουκουλοφόροι και μη αναρχικοί και αριστεριστές με τους περισσότερους να "επισκέπτονται" την Ξάνθη από πόλεις της Βόρειας Ελλάδας ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των τοπικών αριστερών κομμάτων, ρευμάτων και οργανώσεων λόγω των εγκαινίων των νέων Γραφείων της Χρυσής Αυγής, προκάλεσαν το πρωτόγνωρο ...χάος στην Ξάνθη.

Νωρίτερα το απόγευμα κυκλοφόρισαν αφίσες και φειγβ-βολάν με κάλεσμα στην ελληνική και τουρκική γλώσσα.