GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το παράδοξο με τις εξελίξεις στο MEGA και οι τράπεζες...

Για έκτο μήνα παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του MEGA με αρκετούς να παραμένουν στο κανάλι της Μεσογείων και να δίνουν «μάχη» για ν...

Για έκτο μήνα παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του MEGA με αρκετούς να παραμένουν στο κανάλι της Μεσογείων και να δίνουν «μάχη» για να κρατήσουν το σήμα στον αέρα!

Ωστόσο, όπως ο γράφει ο Γρηγόρης Μελάς, παρά το ότι δεν έχει καθόλου live πρόγραμμα είναι αξιοσημείωτο ότι ο σταθμός συνεχίζει να είναι ανταγωνιστική και υπολογίσιμη δύναμη σημειώνοντας υψηλές τηλεθεάσεις και αποσπώντας μεγάλο μέρος της διαφημιστικής πίτας.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πηγές του δημοσιογράφου αυτή τη στιγμή στις πιστώτριες τράπεζες υπάρχουν 40 περίπου εκατομμύρια ευρώ που έχουν συγκεντρωθεί από τα τιμολόγια των πελατών του MEGA αλλά παραμένουν στα ταμεία των τραπεζών χωρίς να δίνονται για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν καλυφθεί οι έως τώρα τραπεζικές υποχρεώσεις του σταθμού.

Συνεχίζει να είναι λοιπόν απορίας άξιον γιατί δεν αποδεσμεύονται κάποια χρήματα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, ενισχύοντας τα σενάρια που θέλουν να έχει… διαταχθεί ο «στραγγαλισμός» και το «μαύρο» στο κανάλι της Μεσογείων…!