GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πριν 97 χρόνια ελευθερώθηκε η Ξάνθη. Συνειδητή η απαξίωση του θεσμού... (φωτο+video)

....και ζήσανε Αυτοί καλά, και μεις....χειρότερα ! ! ! Οι φετινές επετειακές εορταστικές εκδηλώσεις της ημέρας απελευθέρωσης της Ξάνθ...

....και ζήσανε Αυτοί καλά, και μεις....χειρότερα ! ! !

Οι φετινές επετειακές εορταστικές εκδηλώσεις της ημέρας απελευθέρωσης της Ξάνθης σημαδεύτηκαν από την ....απαξίωση.

Με "φερετζέ"  το "κάτι" που θα γινότανε στην Βουλή, οι τρείς Βουλευτές  κ.κ. Ζειμπέκ Χουσείν, Στάθης Γιαννακίδης και Γρηγόρης Στογιαννίδης .... δεν ήταν εκεί.

Για πρώτη φορά μετά την απελευθέρωση δεν παραβρέθηκε κανείς από τους τρείς Βουλευτές που εκλέγει ο Νομός δεν ήταν στα Ελευθέρια.

Απαξίωση και Προσβολή για όλους τους Ξανθιώτες, για όλους τους Έλληνες....
Για πρώτη φορά η κρατική ΕΡΤ απαξίωσε να στείλει τηλεοπτικό συνεργείο για την τηλεοπτική κάλυψη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Μήπως οι Ξανθιώτες εξαιρούνται από τον "κεφαλικό φόρο" υπέρ της ΕΡΤ;

Η περίοδος που διανύουμε με τις προκλήσεις "φίλων και γειτόνων" να ξεπερνούν τα συνήθη η Πολιτειακή και Πολιτική Ηγεσία έχει την Θράκη και την Ξάνθη ως "εφεδρική" επιλογή....
Κατά τ΄ άλλα, Δοξολογία, κατάθεση στεφάνων στον Άγνωστο Πολεμιστή και Στρατιώτη (καθυστέρηση 40 περίπου λεπτών), παρέλαση και....δηλώσεις.

Το διαφορετικό η Κατάθεση στεφάνου από τον Βουλευτή της Χρυσής Αυγής μετά το τέλος της τελετής "Κατάθεσης" και την γρήγορη αποχώρηση των επισήμων....(φωτο+video)