GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Παρ΄ ολίγον τραγωδία στο Εύλαλο Ξάνθης, 22χρονος σώθηκε στο παρά ένα

Την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά σώθηκε από πνιγμό 22χρονος επιληπτικός. Μετά τον άγριο καβγά που είχε με τον πατέρα του ο 22χρονος ...

Την τελευταία στιγμή κυριολεκτικά σώθηκε από πνιγμό 22χρονος επιληπτικός.

Μετά τον άγριο καβγά που είχε με τον πατέρα του ο 22χρονος κάτοικος του οικισμού Ευλάλου του δήμου Τοπείρου στην Ξάνθη πήγε στον αστυνομικό σταθμό για να αναφέρει τα όσα διαδραματίστηκαν στην οικογένεια του πριν λίγα λεπτά.

Μπαίνοντας στο γραφείο του αξ/κου υπηρεσίας  άρχισε να βγάζει αφρούς από το στόμα, και την επιληψία να είναι σε εξέλιξη.

Αμέσως ο αστυνομικός  δεν έχασε την ψυχραιμία του και τοποθέτησε τον 22χρονο που σφάδαζε από την επιληπτική κρίση σε καναπέ και βλέποντας τον να έχει πρόβλημα με την αναπνοή του το έσωσε από τον πνιγμό βάζοντας τα δάχτυλά του στο στόμα και ελευθερώνοντας τον λάρυγγά του από την γλώσσα του 22χρονου που έφραζε την αεροφόρο οδό .

Μετά από λίγα λεπτά συνήλθε ο 22 χρονος ο οποίος χρωστάει την ζωή του στον ψύχραιμο αστυνομικό που ευτυχώς είχε γνώσεις πρώτων βοηθειών αν και τα σημάδεια από τις δαγκωματιές θα μείνουν αρκετές εβδομάδες στα δάχτυλα του αστυνομικού