GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καταργείται η σίτιση των Αναπληρωτών στις Στρατιωτικές Λέσχες! Γιατί;

Η κατάργηση του μέτρου που άμβλυνε την οικονομική "αιμορραγία" των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που καλύπτουν κενές θέσεις σε σχολ...

Η κατάργηση του μέτρου που άμβλυνε την οικονομική "αιμορραγία" των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που καλύπτουν κενές θέσεις σε σχολεία δυσπρόσιτων περιοχών με πολύ χαμηλό το μηνιαίο αντίτιμο από το υπουργείο Παιδείας, δημιουργεί ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα στους εκπαιδευτικούς. 

Θέμα που θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τον προβληματισμό των εκπαιδευτικών να καλύψουν τις κενές θέσεις σε σχολεία της νησιωτικής και ορεινής Ελλάδας, με ότι αυτό και αν συνεπάγεται για την εκπαίδευση των ελληνόπουλων
.
Το "βοήθημα" της σίτισης με χαμηλότερο τίμημα ειδικά για τους εκπαιδευτικούς που θα καλύψουν θέσεις κενές σε νησιά καταργείται αρχίζοντας με έγγραφό της 79ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής που ενημερώνει τις στρατιωτικές λέσχες, οι οποίες παρείχαν σίτιση στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, ότι από 1η Σεπτεμβρίου 2016 αίρεται-καταργείται η δυνατότητα πρόσβασης των αναπληρωτών εκπαιδευτικών του Υπουργείου παιδείας στους τόπους που υπηρετούν, στις παροχές σίτισης που εξασφαλίζουν οι Στρατιωτικές Λέσχες.

Το κύριο ερώτημα που καταθέτουν οι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί προς τον ΥΕΘΑ κ Καμένο είναι "έτσι δείχνεται την αγάπη σας για τα νησιά και την ορεινή και δυσπρόσιτη Ελλάδα; αυτό ήταν ....ρόζ γραμμή;"

Πάντως η "έκπληξη" αυτή δημιουργεί κακούς συνειρμούς και ως προς τη σκοπιμότητα της απόφασης του ΥΕΘΑ Πάνου Καμένου αλλά και ως προς τις μεθοδεύσεις Υπουργείου Παιδείας και Εθνικής Άμυνας, αφήνοντας σχόλια περί αναδιοχέτευσης κονδυλίων προς ..... "επισκέπτες-επενδυτές".