GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Διανομή διατακτικών και ενημέρωση για προγράμματα ΟΓΑ, ΤΕΒΑ και προστασία από τον καύσωνα»

Πραγματοποιήθηκε η διανομή των διατακτικών στους 74 ωφελούμενους του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη ηλικία». Παράλληλα τα δύο σ...

Πραγματοποιήθηκε η διανομή των διατακτικών στους 74 ωφελούμενους του προγράμματος «Μέριμνα για την Τρίτη ηλικία».

Παράλληλα τα δύο στελέχη κοινωνικών επιστημών ενημέρωσαν τους συνταξιούχους του 
ΟΓΑ για το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού, το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη καθώςη προθεσμία υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών λήγει στις 16 Ιουλίου.

Επιπλέον ενημέρωσαν και διένειμαν έντυπο υλικό από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για προληπτικά μέτρα κατά του καύσωνα. Τέλος ενημέρωσαν τους ωφελούμενους για το τραπέζι αγάπης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου καθώς και για τις ημερομηνίες διανομής προιόντων ΤΕΒΑ υλικής και επισιτιστικής βοήθειας δικαιούχος του οποίου είναι η Ένωση Κυριών Δράμας

Η Ένωση Κυριών Δράμας από τον Σεπτέμβριο του 2014 ξεκίνησε την υλοποίηση του προγράμματος με τίτλο: «Μέριμνα για την Τρίτη Ηλικία». Πρόκειται για την παροχή διατακτικών, σε μηνιαία βάση, για την αγορά τροφίμων και προϊόντων  πρώτης ανάγκης σε ηλικιωμένους, άνω των εξήντα ετών.

Από το πρόγραμμα αυτό ωφελούνται 74 οικογένειες και έχει διάρκεια 2 ετών.

Το κόστος του προγράμματος καλύπτεται εξολοκλήρου από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.