GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μεθυσμένος Οδηγός Θερίζει οικογένεια στην Ξάνθη (φωτο)

Σοβαρά τραυματίες η μάνα με τα δυο ανήλικα παιδιά επιβάτες στο λευκό Yaris οι οποίοι ήθελαν να πάνε για το απογευματινό τους μπάνιο. ...

Σοβαρά τραυματίες η μάνα με τα δυο ανήλικα παιδιά επιβάτες στο λευκό Yaris οι οποίοι ήθελαν να πάνε για το απογευματινό τους μπάνιο.

Στις 16.35' περίπου σήμερα το απόγευμα του "περίμενε" ο 30 περίπου χρόνων μεθυσμένος οδηγός,  του λευκού τζιπ στην διασταύρωση της επαρχιακής οδού Αβδήρων - Μυρωδάτου -Παραλίας Αβδήρων.

Με περισσότερα από 100 χλμ. και παρά τις οδικές σημάνσεις που έχει η επαρχιακή οδός από τον οικισμό του Μυρωδάτου Ξάνθης στην συμβολή του με την επαρχιακή οδό Ξάνθη-Άβδηρα-Παραλία, εμβόλισε το μικρό λευκό Yaris που μετέφερε την οικογένεια γνωστού Ξανθιώτη στην παραλία.

Το ΙΧΕ με την τετραμελή οικογένεια κυριολεκτικά απογειώθηκε, σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, και αφού έκανε στροφή στον αέρα από την σφοδρότητα της σύγκρουσης, προσγειώθηκε στο κτίσμα που παλαιότερα ήταν αποθήκη δημητριακών της ΕΑΣ Ξάνθης και σήμερα φιλοξενεί δομές του δήμου Αβδήρων. 

Άμεσα οδηγοί που έπονταν της άτυχης οικογένειας που επέβαιναν του λευκού αυτοκινήτου ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έφτασε γρήγορα στο τόπο του ατυχήματος μαζί με άνδρες του τμήματος Τροχαίας Ξάνθης, παραλαμβάνοντας του τέσσερις επιβαίνοντες, ενώ σε αλκοτέστ του μοναδικού επιβάτη-οδηγού του τζιπ έμειναν έκπληκτοι με τα αποτελέσματα που είδαν περνώντας άμεσα χειροπέδες στον οδηγό του τζιπ.

Τα δύο μικρά παιδάκια με την μάνα τους δίνουν μάχη να κρατηθούν στην ζωή, ενώ πλήθος συγγενών και φίλων περιμένουν τα καλά νέα για την υγεία τους.