GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διαχείριση με πολλά ερωτηματικά από τον δήμο Σάμου.

Για αλλαγή δυο DNS ....3.159 €υρώ ! ! ! Εντύπωση και πολλά σχόλια προκαλεί η απόφαση Ανάθεσης του δήμου Σάμου να πληρώσει για τη...


Για αλλαγή δυο DNS ....3.159 €υρώ ! ! !

Εντύπωση και πολλά σχόλια προκαλεί η απόφαση Ανάθεσης του δήμου Σάμου να πληρώσει για την αλλαγή δυο διευθύνσεων DNS σε ιστοσελίδες του δήμου αντί .... 3.159,00 €υρώ ! ! ! σε επιχείρηση που ασχολείται με την ...ειδησεογραφία του νησιού ! ! !

Δήμαρχος του νησιού το στέλεχος της Ν.Δ. και διορισμένος από την περίοδο 2004-2008 ως Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο κος Μιχάλης Αγγελόπουλος, ανιψιός του σημερινού Προέδρου της Δημοκρατίας κου Προκόπη Παυλόπουλου είναι σήμερα ο Δήμαρχος του νησιού.

Εργασία που δεν χρειάζεται περισσότερο από 5 λεπτά χρόνο για να πραγματοποιηθεί και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις από ένα μέσο κομπιουτερά για να πραγματοποιηθούν αυτές πληρώθηκαν από τον κο Αγγελόπουλο  αντί του ποσού των .... τριών χιλιάδων εκατόν πενήντα εννέα (3.159,00) Ευρώ , με ΦΠΑ.

Δηλαδή 2.568,30€υρώ τιμή ΝΕΤ για την αλλαγή των δύο διευθύνσεων, δηλαδή ΧΙΛΙΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΟΓΔΟΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ευρώ και ΔΕΚΑ ΠΕΝΤΕ λεπτά (1.284,15) λεπτά για την αλλαγή της κάθε μιας διεύθυνσης......

Λεφτά υπάρχουν απ' ότι φαίνετε στον δήμο Σάμου για αυτές τις δουλειές ! ! !
"ο λύκος και αν εγέρασε...." λέει θυμόσοφα ο λαός μας και αν μ' αυτά έτσι όπως αναγράφονται στο έγγραφο που ανάρτησε στο Διαύγεια η αρμόδια υπηρεσία του δήμου Σάμου με αριθμό ΑΔΑ:7ΒΠΑΩ1Κ-ΣΩ8 δεν είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ τότε ΤΙ και ΠΟΙΟ είναι;

Έτσι πιθανόν να εξηγούνται και οι "χαριεντισμοί" είτε με τον σημερινό Υπουργό εσωτερικών κο Παναγιώτη Κουρουμπλή όσο και με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κο Γιώργο Πατούλη πολλών αυτοδιοικητικών, για να μπορούν, νομίζουν, να κάνουν ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ, οι ευτυχώς λίγοι από την .....ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.

Περιμένουμε από τους ως άνω κυρίους να καταδικάσουν αυτού του είδους τα φαινόμενα αν νομίζουν ότι υπάρχει κακή διαχείριση του δημόσιου χρήματος.

Η όποια σιωπή εκλαμβάνεται ως ΣΥΝΕΝΟΧΗ....