GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πόσο σημαντικό είναι το Anti-virus? Γιατί το χρειάζεστε? Μάθετε εδώ!

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα Anti-virus, μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ στο παρελθόν. Στην Computer Doctor αναλαμβάνουμε να αποδείξουμε σ...

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα Anti-virus, μας έχει απασχολήσει πάρα πολύ στο παρελθόν. Στην Computer Doctor αναλαμβάνουμε να αποδείξουμε σε εταιρείες οι οποίες μας το ζητούν, ότι καμία προστασία ποτέ δεν είναι αρκετή για να μας «κρατήσει έξω από το δίκτυό τους». Λόγω αυτής της εμπειρίας κατανοούμε και τις διαφορές μεταξύ κάποιον προϊόντων Anti-virus, τις δυνατότητες ενός δωρεάν σε σχέση με ενός επί πληρωμή κλπ.

Η αλήθεια παραμένει ως έχει. Καμία προστασία δεν είναι αρκετή, τουλάχιστον όταν κάποιος χρήστης με λίγες παραπάνω γνώσεις αποφασίσει να «μπει» σε κάποιο από τα συστήματά σας. Η προστασία ενός Anti-virus δεν αποσκοπεί στην αποτροπή στοχευμένων απειλών από «ειδικούς». Αντιθέτως, αποσκοπεί στην αντιμετώπιση των καθημερινών επιθέσεων που καραδοκούν στο διαδίκτυο και πλήττουν μεγάλο μέρος των χρηστών, οι οποίες φυσικά είναι αυτοματοποιημένες και στοχεύουν την μάζα, όχι έναν μοναδικό χρήστη.

Έχουμε δοκιμάσει σχεδόν όλα τα προϊόντα Anti-virus, σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα. Συζητήστε μαζί μας για να σας κάνουμε μία πρόταση που θα κρατήσει τα περίεργα βλέμματα μακριά από την προσωπική σας ζωή!

Πηγή : www.computer-doctors.gr