GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Χωματερή στην Ξάνθη δίπλα στην πόλη. Τι κάνουν οι … υπηρεσίες; (+video, foto)

Στις Ανατολικές παρυφές της πόλης της Ξάνθης η χωματερή που δημιουργήθηκε από μηνών.   Βρίσκετε στο 1ο χλμ. μετά το Εθνικό Στάδιο της ...

Στις Ανατολικές παρυφές της πόλης της Ξάνθης η χωματερή που δημιουργήθηκε από μηνών.  
Βρίσκετε στο 1ο χλμ. μετά το Εθνικό Στάδιο της πόλης και δίπλα στις αθλητικές εγκαταστάσεις, σκοπευτήριο του «Θράκα Πελταστή, και την βιβλιοθήκη της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Μύγες, σκνίπες, κουνούπια και μικρά τρωκτικά κοινά στην θέα των λιγοστών περαστικών με την δυσοσμία έντονη στους διερχόμενους.

Μετά από μερικές λίγες δεκάδες μέτρα και οι γεωτρήσεις υδροληψίας του δήμου Ξάνθης που δίνουν νερό σε μεγάλο τμήμα της πόλης.

Η ιδιότυπη χωματερή καταλαμβάνει αρκετά μεγάλο χώρο και παρά τις επισημάνσεις των κατοίκων, δυστυχώς, δεν ευαισθητοποιήθηκε κανείς από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου Ξάνθης για να βρει τους ενόχους αυτής της επικίνδυνης χωματερής, αλλά και να απομακρύνει τα σκουπίδια που πνίγουν την περιοχή.

Να θυμίσουμε ότι ο δήμος έχει και σχετικό φύλακα στην ευρύτερη περιοχή που “προστατεύει” την κοίτη του χειμάρρου Κόσυνθου και την περί αυτόν περιοχή από τις παράνομες αμμοληψίες, με το ερώτημα τι ακριβώς προσέχει και προστατεύει;

Οι κάτοικοι βλέποντας να μην ευαισθητοποιείται κανείς από τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους δηλώνουν στον “ΑΚΡΙΤΑ” και το www.thrakitoday.com ότι άμεσα θα προσφύγουν κατά παντός υπευθύνου στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε. 

Όσο δε για τα “αδέσποτα” του δήμου Ξάνθης και τις συνεχείς αναφορές-καταγγελίες  πολιτών, πέραν του δημάρχου Ξάνθης κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, προσφεύγουν με αναφορές τους στην Εισαγγελία Ξάνθης, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αλλαγή στην μέχρι τώρα κατάσταση … και τα “αδέσποτα” της πόλης “λιάζονται” στους κεντρικότερους δρόμους με πολλά από αυτά να επιτίθενται στους πολίτες…. (σ.σ. η φωτό σε έναν από τους κεντρικότερους δρόμους της Ξάνθης, την 28η Οκτωβρίου, στην Πλατεία Ελευθερίας)\