GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τέλος ο Μαρινάκης από τον Ολυμπιακό!

Ήταν κάτι που γνώριζαν οι πολύ στενοί άνθρωποι του προέδρου του Ολυμπιακού. Οι τελευταίες εξελίξεις με το απειλούμενο grexit του ελλην...


Ήταν κάτι που γνώριζαν οι πολύ στενοί άνθρωποι του προέδρου του Ολυμπιακού. Οι τελευταίες εξελίξεις με το απειλούμενο grexit του ελληνικού ποδοσφαίρου, έκαναν το τελευταίο διάστημα τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάνει δεύτερες σκέψεις και τελικά να πάρει την μεγάλη απόφαση.

Να αποχωρήσει από την ομάδα.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει δώσει εντολή στους στενούς του συνεργάτες να έρθουν σε επαφή με υποψήφιους αγοραστές που έχουν δείξει και στο παρελθόν το ενδιαφέρον τους για την αγορά της ομάδας και να γίνουν οι σχετικές κινήσεις.

Μάλιστα αυτό που ακούγεται έντονα είναι πως μετά τη συμφωνία για το λιμάνι του Πειραιά, η Cosco είναι πολύ κοντά στο να ηγηθεί και της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.


Δεν είναι όμως ο μοναδικός ενδιαφερόμενος. Ως γνωστό ο Θρύλος είναι … μαγαζί γωνία και υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλους επενδυτές, όπως ενός επιχειρηματία από το Κατάρ, με τον οποίο μάλιστα ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση μαζί του στο πρόσφατο ταξίδι του Πρωθυπουργού εκεί, συνοδεία επιχειρηματιών.


Φαίνεται ότι στο μενού υπήρχε και αυτή η κουβέντα.
Το σίγουρο είναι πως κλείνει ένας ακόμη κύκλος και μάλιστα επιτυχημένος για τον εφοπλιστή, αφού αφήνει την ομάδα με το απόλυτο, αφού από τη στιγμή που έγινε πρόεδρος δεν έχασε ούτε ένα πρωτάθλημα.! ! !