GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το ΥΜΑΘ προσπαθεί να απενοχοποιηθεί, αλλά ...

Το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης με ανακοίνωση που διένειμε στον Τύπο προσπαθεί να εξηγήσει τα…. Ανεξήγητα! ! ! Το ότι λειτουργεί με ...

Το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης με ανακοίνωση που διένειμε στον Τύπο προσπαθεί να εξηγήσει τα…. Ανεξήγητα! ! !

Το ότι λειτουργεί με play list είναι γνωστό στον χώρο των Μ.Μ. Ενημέρωσης στην Βόρειο Ελλάδα. Υπάρχουν μέσα ενημέρωσης τα οποία είναι συνεχώς στις καταστάσεις επιλογής για διαφημιστικές καταχωρήσεις. Οι υπόλοιποι είτε διαμαρτύρονται είτε όχι …. την επόμενη φορά!!!

Ευνοημένοι πάντα οι έχοντες και κατέχοντες «άκρες» στην εξουσία του. Ως εκ τούτου καλό θα είναι να μην “φωνασκούν” θέλοντας να “ρίξουν στάχτη” και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις που δημιούργησαν οι πολιτικές επιλογές και οι “υπεύθυνοι” διαχειριστές και εντολολήπτες.

Το κείμενο που διένειμε το ΥΜΑΘ και προκάλεσε θυμηδία στους περισσοτέρους είναι:

“Προς αποκατάσταση της αλήθειας, και για να μην πλανώνται ανακριβή στοιχεία ως αποτέλεσμα ατυχών αναφορών στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, διευκρινίζουμε ότι:

Το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Μακεδονίας-Θράκης), κατά το έτος 2015, και ακολουθώντας την από πολλών ετών πάγια τακτική του Υπουργείου, προχώρησε, με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, σε καταχώριση μηνύματος που προέβαλε τη Μακεδονία και τη Θράκη, σε δεκάδες εφημερίδες περιφερειακής και πανελλήνιας κυκλοφορίας που πληρούσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις του νόμου.

Τα ποσά που αναλογούσαν σε κάθε μια από αυτές, ήταν περιορισμένα, μεταξύ των 650 ευρώ (εξακοσίων πενήντα ευρώ) και 1.500 ευρώ (χιλίων πεντακοσίων ευρώ).

Η δε συνολική δαπάνη για το έτος 2015 ήταν κατά 40% (σαράντα τοις εκατό) μειωμένη έναντι των προηγουμένων ετών.

Αυτή ήταν και η μοναδική καταχώρηση προβολής που έγινε από το ΥΜΑΘ από τις 25 Ιανουαρίου 2015 μέχρι και σήμερα.
Τα παραπάνω στοιχεία αποκαθιστούν την αλήθεια και απαγορεύουν την οποιαδήποτε παρερμηνεία.”

Αν νομίζουν έτσι…. δεν σημαίνει ότι είναι και έτσι…. αν και "ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΡΜΗΝΙΑ"