GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


1η συνάντηση Εκκλησιαστικών σχολείων

Το τριήμερο 17, 18 και 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των Εκκλησιαστικών Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευση...

Το τριήμερο 17, 18 και 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των Εκκλησιαστικών Σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης στην πόλη της Ξάνθης.

Η συνάντηση αυτή οργανώνεται για πρώτη φορά από την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ του ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ  ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, περιποιεί δε τιμή για την πόλη και την περιοχή μας η επιλογή του σχολείου μας για την διοργάνωση της τριήμερης αθλητικής συνάντησης. 

Οι αθλοπαιδιές θα διεξαχθούν σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

Κυριακή 17η Απριλίου, 12:00 μεσημβρινή έως 14:00 (ποδόσφαιρο) και το απόγευμα 18:15 έως 19:45 (καλαθοσφαίριση)στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης (Ασπίδα).

Δευτέρα 18η Απριλίου, 09:00 π.μ. έως 14:15 μεσημβρινή  (ποδόσφαιρο και καλαθοσφαίριση) στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης  (Ασπίδα).

Τρίτη 19η Απριλίου, 09:00 π.μ. (ανώμαλος δρόμος 4km για τα αγόρια και 3km για τα κορίτσια) στην περιοχή Ιεράς Μονής Παναγίας Καλαμούς.

Η συνάντηση των Εκκλησιαστικών Σχολείων θα ολοκληρωθεί, την Τρίτη 19η Απριλίου και ώρα 11:30 π.μ., με την επίσημη τελετή λήξης και απονομής διπλωμάτων και μεταλλίων στους μαθητές και μαθήτριες, που θα λάβει χώρα στο Πνευματικό Κέντρο, κάτωθεν του Ιερού Καθεδρικού Ναού της του Θεού Σοφίας Ξάνθης, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονος, του Διευθυντού της Διεύθυνσης Θρησκευτικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας π. Σταύρου Μπόζου, των αρχών της πόλεως και των μαθητών των Εκκλησιαστικών Σχολείων.

Η παρουσία των πολιτών της πόλεώς μας στις ανωτέρω εκδηλώσεις θα ενισχύσει την προσπάθεια  του σχολείου μας για την προβολή της περιοχής μας.