GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



"Δύσκολες στιγμές" πέρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γρηγόρης Στογιαννίδης (+video)

Πήγε να ενημερωθεί και να ενημερώσει, για τις επερχόμενες εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, είναι άλλωστε και μέλος της διοίκησης ως ε...

Πήγε να ενημερωθεί και να ενημερώσει, για τις επερχόμενες εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Ξάνθης, είναι άλλωστε και μέλος της διοίκησης ως εργαζόμενος, εκπροσωπώντας τους συναδέλφους του στο  Καζίνο Θράκης και “έπεσε” σε συγκέντρωση των συντονιστικών επιτροπών των αγροτών από την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Τον “έπεισαν” να μπει στην αίθουσα των γενικών συνελεύσεων και εκεί τ’ άκουσε για τα καλά…. (video) 
                                                                                   

Άκουσε τις γνωστές θέσεις τω απεργών στα προβλήματα τα οποία και εξιστόρησαν οι παρευρισκόμενοι αγρότες και κτηνοτρόφοι από τις συντονιστικές της κάθε Π.Ε. και μάλιστα σε έντονο ύφος. 

Στον απολογισμό τους οι παρευρισκόμενοι έμειναν με την απορία κατά πόσο ο κος Στογιαννίδης είναι γνώστης των προβλημάτων που έφεραν τους αγρότες στους δρόμους τις τελευταίες 39 ημέρες. 
Κάποια στιγμή λίγο ήθελε να “ξεφύγει” …. η ενημέρωση, αλλά αποφευχθήκαν τα χειρότερα.

Εκείνο που σημείωσαν μέλη από τις συντονιστικές επιτροπές στο www.thrakitoday.com είναι ότι επεσήμαναν στον κο Στογιαννίδη «…να μην σκεφτείς να ψηφίσεις το νομοσχέδιο του Κατρούγκαλου έτσι όπως είναι γιατί…»