GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σήμερα: Αστυνομικοί και αγρότες μαζί, στο μπλόκο του Νέστου

Περισσότεροι από 20 αστυνομικοί μαζί με συνταξιούχους συναδέλφους τους σήμερα για περισσότερες από δύο ώρες στο μπλόκο της Εθνικής Οδού ...

Περισσότεροι από 20 αστυνομικοί μαζί με συνταξιούχους συναδέλφους τους σήμερα για περισσότερες από δύο ώρες στο μπλόκο της Εθνικής Οδού στην γέφυρα του Νέστου.

Οι αντιπροσωπεία των αστυνομικών με επί κεφαλή το Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Κίνησης αστυνομικών Ν. Ξάνθης συναντήθηκε με αγρότες, κτηνοτρόφους και επαγγελματίες που “κρατάνε” το μπλόκο του Νέστου.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους μόνιμους πλέον  “κατοίκους” του μπλόκου για το ταξίδι τους στην Αθήνα και στην εκεί πορεία και διαμαρτυρία τους για το φορολογικό και ασφαλιστικό που τους φτωχοποιεί έτι περισσότερο αδυνατώντας οι περισσότεροι να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.

Αντίστοιχη ενημέρωση είχαν οι αστυνομικοί από πλευράς των αγροτών-κτηνοτρόφων και τα όσα οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζουν καθημερινά από την ενασχόλησή τους με την γεωργία και κτηνοτροφία στην περιοχή μας συνεκτιμώντας και την μάστιγα των ζωονόσων που θεωρούν  ότι τους άφησε απροστάτευτους η Κυβέρνηση.

Διαπίστωση του συνδικαλιστικού οργάνου των αστυνομικών το ήπιο κλίμα και η διαλλακτικότητα των απεργών στα αιτήματα των διερχόμενων οδηγών τα οποία στο σύνολό τους ικανοποιούνταν.

Τα πανό των αστυνομικών που χρησιμοποίησαν στην πορεία των Αθηνών αναρτήθηκαν και παραμένουν στον Νέστο.