GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αγάπη, χαρά και συγκίνηση προσέφεραν αστυνομικοί της Ξάνθης(foto+video)

Αξιέπαινη η απόφαση της αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης, μαζί με τον Α/Β ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ιωάννη και συν...

Αξιέπαινη η απόφαση της αντιπροσωπείας του Δ.Σ. της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης, μαζί με τον Α/Β ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Ιωάννη και συναδέλφους τους από την ομάδα Δ.Ι.Α.Σ., επισκέφτηκαν το Ψυχολογικό Κέντρο Ξάνθης ( παράρτημα Βορείου Ελλάδος) για να παραδώσουν περίσσευμα σκέψης, αγάπης, δώρα, είδη ζωγραφικής και χειροτεχνίας τα οποία προσέφεραν από όλο το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό της Δ.Α. Ξάνθης. 

Η χαρά των παιδιών και η ξεχωριστή μέρα που έζησαν ανεβαίνοντας στην πίσω θέση μιας αστυνομικής μηχανής, φορώντας το κράνος του “Ζ”α, ή καθήμενοι στην θέση του οδηγού ενός περιπολικού του Τμήματος Τάξης θα μείνει ως ξεχωριστό δώρο στην μνήμη των παιδιών του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης αλλά και των δασκάλων-εκπαιδευτών που τόσο πολύτιμη εργασία προσφέρουν σ΄ αυτά τα παιδιά.

Αντίστοιχα και τα συναισθήματα από μέρους των μελών της αστυνομίας που συνοψίζονται στην δήλωση του εκπροσώπου τους: «Τα δώρα που προσφέραμε είναι ασήμαντα σε σχέση με την συγκίνηση που νοιώσαμε όλοι βλέποντας την χαρά στα πρόσωπα των παιδιών μπαίνοντας στα περιπολικά, πατώντας την σειρήνα του περιπολικού, φορώντας τα πηλίκια, ανεβαίνοντας στις υπηρεσιακές μηχανές !»