GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο ίδιο έργο θεατές, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Καβάλας

Με ανακοίνωσή τους στον τύπο το Σωματείο Εργαζομένων στο 6ο ΕΚΑΒ Καβάλας διαμαρτύρονται έντονα και καταγγέλλουν για αθέτηση υπεσχημένων ...

Με ανακοίνωσή τους στον τύπο το Σωματείο Εργαζομένων στο 6ο ΕΚΑΒ Καβάλας διαμαρτύρονται έντονα και καταγγέλλουν για αθέτηση υπεσχημένων την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, για την υποστελέχωση του τμήματός τους και για την παλαιότητα των ασθενοφόρων που δεν υπάρχει μέριμνα για την αντικατάστασή τους, αναφέροντας:

«Δυστυχώς για μια φορά ακόμη, στο ίδιο έργο θεατές .Το διοικητικό συμβούλιο του ΕΚΑΒ  έκρινε, δεν γνωρίζουμε  πως, ότι το ΕΚΑΒ Καβάλας δεν χρειάζεται άμεση ενίσχυση, και ως εκ τούτου με απόφαση του, το απέκλισε από την πρόσκληση ενδιαφέροντος  ,που άφορα  μετακινήσεις-μεταθέσεις υπαλλήλων, που ήδη εργάζονται στο ΕΚΑΒ. Για μια ακόμη φορά τα τελευταία χρόνια,  οι κραυγές  αγωνιάς των εργαζομένων ,που συνοδεύονται με δεκάδες έγγραφα προς την διοίκηση, και μιλούν για την άμεση ανάγκη ενίσχυσης του παραρτήματος Καβάλας, πέφτουν στο κενό .

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω , κανείς δεν δίνει σημασία στις φωνές μας. Τα τελευταία χρόνια, φωνάζουμε ότι επιβαρυνθήκαμε ,ουσιαστικά χωρίς ενίσχυση, με το έργο του Νοσοκομείου Καβάλας, εκτελώντας δευτερογενείς μεταφορές. Επιπλέον , τα ασθενοφόρα των κέντρων Υγείας του νομού μας υπολειτουργούν, με αποτέλεσμα να καλύπτουμε και τους δικούς τους τομείς .Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί και η μεταφορά του τηλεφωνικού κέντρου του τομέα Δράμας στο παράρτημα μας, αλλά και η συνταξιοδότηση συναδέλφων. 

Είναι περίεργο το γεγονός, ότι ενώ ο προηγούμενος πρόεδρος του ΕΚΑΒ αντιλαμβανόμενος το τεράστιο πρόβλημα, είχε τοποθετηθεί δημόσια, μιλώντας για ενίσχυση του παραρτήματος μας με 20!!!! άτομα, η σημερινή  διοίκηση μας αποκλείει από  μετακινήσεις ή μεταθέσεις συναδέλφων, θεωρώντας ότι είμαστε πλήρης.

Οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Καβάλας, γεμάτοι  αγανάκτηση καταγγέλλουμε:  
1)Την απόφαση της διοίκησης να μας αποκλείσει από τους άμεσα ενισχυόμενους τομείς. 
2)Την άρνηση του πρόεδρου του ΕΚΑΒ να υπογράψει και να ολοκληρώσει έτσι την μετάθεση δυο συναδέλφων στο παράρτημα μας .
Δηλώνουμε ότι θα αγωνιστούμε με όποιο μέσο διαθέτουμε, διεκδικώντας την αναβάθμιση, και όχι την υποβάθμιση του ΕΚΑΒ,  και των υπηρεσιών του προς τους πολίτες του νομού μας.»