Widget by:Blogger Tips
PRESS ROOM
recent

Δήμαρχος Τοπείρου: “Θα συνεχίσω τον αγώνα να μου να μην με συκοφαντούν και διασύρουν”

  Με δήλωση του, ο Δήμαρχος Τοπείρου Θωμά Μίχογλου απαντάει σε συνεχή δημοσιεύματα που τον θέλουν εμπλεκόμενο με την Χρυσή Αυγή. 

    Ο κ. Μίχογλου μιλώντας για το θέμα αυτό στον Ξάνθη FM 100 και την εκπομπή “Σχολιάζοντας την Καθημερινότητα” δήλωσε ότι δεν θα επιτρέψει «…να προσβάλουν την τιμή και την υπόληψή του, την τιμιότητά μου, τον χαρακτήρα μου αλλά να προσβάλουν και την οικογένειά μου και κυρίως ούτε νεοναζί υπήρξα ποτέ, ούτε χρυσαυγήτης υπήρξα ποτέ, ούτε και ποτέ είπα ότι υπάρχουν χρυσαυγήτες στον συνδυασμό μου….».

    Σε άλλη αποστροφή του λόγου του ο κος Μίχογλου ανέφερε ότι υπήρξε και διαστρέβλωση και χάλκευση προσωπικών στιγμών του θέλοντας να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή του «…παίρνοντας μια φωτογραφία στην οποία ήμουν εγώ ως πρόεδρος της Ένωσης Εφέδρων Αξιωματικών σε εκδήλωση μας, με τον τότε Στρατηγό δ/κτη του Δ΄ΣΣ και τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Ξάνθης και νύν Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής και χαλκεύουν αυτή την φωτογραφία και βάζουν το σήμα της Χρυσής Αυγής από πίσω, για να με “χτυπήσουν” τον άνθρωπο και πολιτικό Μίχογλου, αλλά να χτυπήσουν και τους Έφεδρους Αξ/κους.»

Διευκρίνισε ότι καταθέτει εκ νέου αγωγές και μηνύσεις στους συκοφάντες του τα επόμενα 24ωρα. 

      Νωρίς το απόγευμα εξέδωσε ανακοίνωση που λέει: 
“Πίστευα ότι η καταδίκη του Εκδότη της εφημερίδας ΤΟΛΜΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ για όσα συκοφαντικά διέδωσε για το πρόσωπο μου την εβδομάδα πριν τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014 θα λειτουργούσε παιδευτικά και θα αποτελούσε μια αφορμή για να συναισθανθούν καλύτερα οι συντελεστές του συγκεκριμένου δημοσιογραφικού συγκροτήματος την αποστολή τους και να σταματήσουν την επιχείρηση σπίλωσης της τιμής και της υπόληψης μου. Δυστυχώς έκανα λάθος.

    Πριν ακόμη καθαρογραφεί η απόφαση, την αμέσως επόμενη μέρα από την καταδίκη τους, επιδόθηκαν ξανά στην ίδια μεθοδολογία κατασυκοφάντησης μου, αποδεικνύοντας ότι παραμένουν σταθεροί στην επιλογή τους και να μην σεβαστούν την επιλογή των δημοτών του ΔΗΜΟΥ Τοπείρου, προσηλωμένοι σταθερά στις παλιές πρακτικές που ο λαός, ατυχώς γι αυτούς καταδίκασε.

    Δεν θα τους ακολουθήσω στον κατήφορο της συνεχιζόμενης εμπάθειας και της ψευδεπίγραφης αντιφασιστικής υστερίας που τους χαρακτηρίζει, απόρροια ενός διακαούς πόθου για ηρωοποίηση. 
Θα επιμείνω σε όσα διδακτικά ακούστηκαν στο δικαστήριο, ότι δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ενημερώνει, να επιμορφώνει, να διαμορφώνει ενημερωμένους πολίτες, να εξημερώνει τα πλήθη, να συνθέτει, να συμβάλει στην επίτευξη μιας συνειδητοποιημένης κοινωνίας που θα ανεβαίνει επίπεδο.

    Η κίτρινη δημοσιογραφία, όσο ελκυστική και να είναι, όσο πρόσκαιρα οφέλη και να έχει, είναι αδιέξοδη και καταστροφική για όποιον την επιλέξει. 

    Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Και δυστυχώς είναι και οικονομικά επιζήμιο, ειδικά στα χρόνια που περνάμε. 
Θωμάς Μίχογλου Δήμαρχος Τοπείρου”

ThrakiToday.com

ThrakiToday.com

Από το Blogger.