GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Δανεισμός στην Ξάνθη του Δημήτρη Γούτα

Επιστρέφει στην Ξάνθη ο Δημήτρης Γούτας ο οποίος για την υπόλοιπη χρονιά θα αγωνίζεται στην ομάδα που αναδείχθηκε, με τη μορφή δανεισμού ...

Επιστρέφει στην Ξάνθη ο Δημήτρης Γούτας ο οποίος για την υπόλοιπη χρονιά θα αγωνίζεται στην ομάδα που αναδείχθηκε, με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Ο Ολυμπιακός βρήκε τη μέση λύση με τη διοίκηση της Ξάνθης για να γυρίσει ο 21χρονος στόπερ, Δημήτρης Γούτας, . Ανακοινώθηκε ο δανεισμός του από τους Πειραιώτες με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες. Αυτή η απόφαση πάρθηκε ώστε να “πάρει” παιχνίδια στα πόδια του.

Ο δανεισμός του Γούτα γνωστοποιήθηκε και επισήμως από τον Ολυμπιακό με μία λιτή ανακοίνωση λίγο το μεσημέρι της Τετάρτης μετά τις 12.30: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τον εξάμηνο δανεισμό, του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γούτα στην ΠΑΕ Skoda Ξάνθη".

Ψάχτηκαν στον Ολυμπιακό για Κύπρο και Γερμανία, αλλά από τη στιγμή που δεν βρέθηκε κάτι το εξαιρετικό, μετά από συζήτηση ανάμεσα σε "ερυθρολεύκους", Γούτα και Ξάνθη, αποφασίστηκε τελικά να επιστρέψει ο νεαρός αμυντικός στην Θράκη.

Όπως είχαμε ενημερώσει και νωρίτερα το πρωί της Τετάρτης, ο Δημήτρης Γούτας θα επιστρέψει δανεικός στην Skoda Ξάνθη μέχρι το καλοκαίρι.
Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός πέρυσι μέτρησε 33 συμμετοχές με τους Ακρίτες και σημείωσε δύο γκολ.
Ήρθε στο Λιμάνι με τη φιλοδοξία να αποδείξει και εκεί την αξία του, αλλά ήταν άτυχος καθότι τραυματίστηκε έχασε την προετοιμασία και δεν μπόρεσε να βρει την ευκαιρία του.