GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αδέσποτοι σκύλοι. Κυρίαρχοι των δρόμων στην Ξάνθη (Foto+video)

Έντρομοι γονείς και αθλητές αντίκρισαν αγέλη σκύλων στις θύρες εισόδου-εξόδου του  “Αμοιρίδειου Αθλητικού Κέντρου”  στην Ξάνθη το απόγευμα...

Έντρομοι γονείς και αθλητές αντίκρισαν αγέλη σκύλων στις θύρες εισόδου-εξόδου του  “Αμοιρίδειου Αθλητικού Κέντρου”  στην Ξάνθη το απόγευμα της Τρίτης.

Ήταν η ώρα 20.00΄ όταν αθλητές και γονείς ολοκλήρωσαν τον χρόνο παραμονής τους στις αίθουσες των αθλητικών εγκαταστάσεων και κατά την αποχώρησή τους δέχθηκαν την “επίσκεψη” αγέλης αδέσποτων σκύλων. Με τρόμο οι περισσότεροι οπισθοχώρησαν  με τους ψυχραιμότερους να προλαβαίνουν να μπαίνουν στα αυτοκίνητά τους. 

Είναι πολλοστή φορά που δέχονται επιθέσεις από αγέλες αδέσποτων σκύλων  ΚΑΙ στην περιοχή του “Αμοιρίδειου Αθλητικού Κέντρου”, όπως επίσης καθημερινά σε κεντρικούς δρόμους και συνοικίες της πόλης ακόμη και στην Κεντρική Πλατεία. Είναι σχεδόν καθημερινές οι επιθέσεις αδέσποτων σκύλων σε διερχόμενους πολίτες.

Χαρακτηριστικότερη η περίπτωση του συμπολίτη μας κ. Γιώργου Παπαδόπουλου που γλύτωσε τα χειρότερα αφού θυσίασε το πανωφόρι του στα δόντια των ….επιτιθεμένων.

Είναι σε πλήρη γνώση της Δημοτικής Αρχής και προσωπικά του δημάρχου Ξάνθης κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου η έντονη και συνεχής αντίδραση και παράπονα των πολιτών αλλά…. αναμένουν, με κάποιους από τα θύματα να έχουν προχωρήσει τις νομικές διαδικασίες  για αξιώσεις κατά του δήμου Ξάνθης.