GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τέλος μέχρι νεωτέρας η λειτουργία του μηχανογραφικού συστήματος στο “Συγκοινωνιών”.

Σε νευρική κρίση πολίτες και επαγγελματίες του κλάδου. Αδυνατεί προς το παρόν και μέχρι νεωτέρας η όποια συναλλαγή των πολιτών με τι...

Σε νευρική κρίση πολίτες και επαγγελματίες του κλάδου.

Αδυνατεί προς το παρόν και μέχρι νεωτέρας η όποια συναλλαγή των πολιτών με τις κατά τόπους υπηρεσίες από το υπουργείο Υποδομών και Δικτύων. Ο λόγος είναι ότι ….δεν υπάρχει σε λειτουργία το μηχανογραφικό σύστημα του υπουργείου!!!!

Δεν ανανεώθηκε η σύμβαση που είχε το υπουργείο Υποδομών και Δικτύων με την εταιρεία που παρακολουθεί το ηλεκτρονικό σύστημα μηχανοργάνωσης και αυτό ….σταμάτησε να λειτουργεί.

Δεν μπορούν  να εκδοθούν νέες άδειες κυκλοφορίας οχημάτων, δεν γίνετε αντικατάσταση διπλωμάτων, αδειών κλπ. Δεν μπορούν  να γίνουν μεταβιβάσεις  παντός είδους  τροχοφόρου οχήματος όπως επίσης και οι όποιες εργασίες μεταβολών τους. 

Τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι πολλά και φυσικά κανείς από τους υπαλλήλους στα κατά τόπους γραφεία και υπηρεσίες συγκοινωνιών δεν μπορεί να απαντήσει  πότε θα εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Η νευρικότητα και οι εντάσεις καθημερινά μεγαλώνουν με τους συναλλασσόμενους να διαπληκτίζονται εντονότατα με τους υπαλλήλους και τους δεύτερους να βρίσκονται στα όρια νευρικής κρίσης χωρίς να είναι σε θέση να δώσουν λύσεις. 

Η πληροφόρηση του www.ThrakiToday.com θέλει να μην γνωρίζει κανείς ακόμη, τι θα γίνει και πότε με την επαναλειτουργία του on line συστήματος, με τις ημερομηνίες να τρέχουν για μεταβιβάσεις, αγοραπωλησίες ή και καταθέσεις πινακίδων και τους εμπόρους (έμειναν κάποιοι λίγοι) αυτοκινήτων και δικύκλων να …. “μακαρίζουν” γειτονικές χώρες στην βόρεια Ελλάδα.