GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Μαθητικό γιορτινό Χριστουγεννιάτικο bazaar από το Γυμνάσιο Ερασμίου

Την Κυριακή το πρωί 29/11/2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ερασμίου έγινε με μεγάλη επιτυχία το καθιερωμένο μαθητικό γιορτινό Χριστουγεννιάτι...

Την Κυριακή το πρωί 29/11/2015 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ερασμίου έγινε με μεγάλη επιτυχία το καθιερωμένο μαθητικό γιορτινό Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τους μαθητές του Γυμνασίου Ερασμίου.

Με μεγάλο ενθουσιασμό οι μαθητές  Γυμνασίου Ερασμίου με την στήριξη και την καθοδήγηση των καθηγητών τους ετοίμασαν πρωτότυπες χειροποίητες κατασκευές, στολίδια και κοσμήματα. 
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ερασμίου βράβευσε τους πρωτεύσαντες αριστούχους μαθητές με έπαινο και χρηματικό βραβείο. Με πρωτοβουλία επίσης των δραστήριων μελών του Συλλόγου διοργανώθηκε πλούσιος σε εδέσματα μπουφές και προσφέρθηκαν καφέδες και αναψυκτικά σε όλους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Τοπείρου Χρυσόστομος Κοτόπουλος εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Θωμά Μίχογλου, η Πρόεδρος της Β’ θμιας εκπαίδευσης του Δήμου κ. Αναστασία Καρκαλιάνη, ο Πρόεδρος του Ερασμίου κ. Αθανάσιος Τερζής, ο Αντιπρόεδρος των ΚΑΠΗ του Δήμου κ. Νίκος Κιατίπης, ο πρόεδρος των Μαγγάνων κ. Πασχάλης Αγγελάκης, ο  Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερασμίου κ. Χριστόδουλος Γκρίτσιος, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Χρήστος Βαρδικιέλογλου, καθηγητές , γονείς και φυσικά οι μαθητές. Την ατμόσφαιρα ομόρφυναν με τα γιορτινά τραγούδια τους οι υπέροχοι μαθητές της σχολικής ορχήστρας και της χορωδίας του Γυμνασίου.

Ένα μήνυμα συνεργασίας, δημιουργίας και αγάπης από την Κοινότητα Ερασμίου, τον Δήμο Τοπείρου και του Γυμνασίου Ερασμίου για καλές Γιορτές και πολλές ευχές.