GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χειροπέδες σε 27χρονο και 37χρονο για ναρκωτικά και κλοπές

Συνελήφθη, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 27χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που ...

Συνελήφθη, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 27χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, στην οικία του, βρέθηκαν δύο (2) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 7,1 γραμμαρίων και ένας (1) μεταλλικός τρίφτης, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επίσης συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης, 37χρονος ημεδαπός, διότι, όπως προέκυψε, την 18-11-2015, διέρρηξε οικία στην Αλεξανδρούπολη και αφαίρεσε από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των 320 ευρώ. Στην κατοχή και την οικία του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι (6) δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος LEXOTANIL, ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ένα ζευγάρι γάντια, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των 240 ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον δικαιούχο του.