GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Προς έλεγχο όλες οι μεγάλες φορολογικές υποθέσεις

     "Αν κάποιοι νόμιζαν πως επειδή τελειώνει ο χρόνος θα γλιτώσουν τον φορολογικό έλεγχο σε μεγάλες φορολογικές υποθέσεις, είτε στις...

     "Αν κάποιοι νόμιζαν πως επειδή τελειώνει ο χρόνος θα γλιτώσουν τον φορολογικό έλεγχο σε μεγάλες φορολογικές υποθέσεις, είτε στις υποθέσεις των περίφημων λιστών, είναι γελασμένοι", είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στη Βουλή και προαναγγέλοντας τροπολογία του ΥΠΟΙΚ με την οποία παίρνουν παράταση όλες οι υποθέσεις για έναν χρόνο. 

"Όλες θα ελεγχθούν και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του", σημείωσε.
Την τροπολογία, με την οποία παρατείνεται κατά ένα έτος η δυνατότητα του Δημοσίου να διενεργήσει φορολογικό έλεγχο σε όσες υποθέσεις έχουν ήδη εκδοθεί εντολές ελέγχου ή εισαγγελικές παραγγελίες ή εκδοθούν εντολές ελέγχου ή εισαγγελικές παραγγελίες μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2015, κατέθεσε ο αν. υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης.

Αν όλες αυτές οι εξαγγελίες γίνουν πραγματικότητα και φανούν απτά τα αποτελέσματα σύντομα, θα έχει κερδίσει η κυβέρνηση ένα μεγάλο στοίχημα για την μακροημέρευσή της. Μέχρι τώρα αν και νωπή η ετυμηγορία του εκλογικού σώματος η αμφισβήτηση μεγαλώνει μέρα με την μέρα.

Είδομεν…..