GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άλλαξε ο Ταχυδρομικός Κώδικας στην Ξάνθη

Με ανακοίνωσή τους τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενημερώνουν τους συμπολίτες μας ότι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άρτια ταχυδρομ...

Με ανακοίνωσή τους τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενημερώνουν τους συμπολίτες μας ότι καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την άρτια ταχυδρομική εξυπηρέτηση. Απαραίτητη προϋπόθεση της  έγκαιρης και ασφαλούς επίδοσης της αλληλογραφίας είναι η αναγραφή σε κάθε φάκελο της πλήρους και σωστής διεύθυνσή σας, που θα πρέπει να περιλαμβάνει: 
- Ονοματεπώνυμο
- Διεύθυνση κατοικίας και αριθμό
- Ταχυδρομικό κώδικα και περιοχή

Η  ανακοίνωση, έχει ως στόχο να μας ενημερώσει για την αλλαγή του ταχυδρομικού κώδικα του κάθε ενδιαφερόμενου, που θα είναι στο εξής ο ακόλουθος:

671 32 ΞΑΝΘΗ 

Συνεχίζοντας η ανακοίνωση των ΕΛΤΑ λέει «Προκειμένου να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα με την ταχυδρομική σας εξυπηρέτηση, σας παρακαλούμε να γνωστοποιήσετε έγκαιρα τον παραπάνω νέο σας ταχυδρομικό κώδικα σε ιδιώτες και πάσης φύσεως φορείς και επιχειρήσεις με τους οποίους ανταλλάσετε αλληλογραφία.

Στην κατεύθυνση αυτή, η υπηρεσία μας έχει γνωστοποιήσει, το νέο σας ταχυδρομικό κώδικα στους φορείς (Δ.Ε.Η. – Ο.Τ.Ε. – Ε.Υ.Δ.Α.Π. – ΕΦΟΡΙΑ – ΔΗΜΟΣ) και έχει αναρτήσει την ανάλυση των οδών της πόλης στην ιστοσελίδα της ,στο διαδίκτυο  (www.elta.gr)»

Για τυχόν απορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στον Προϊστάμενο της αρμόδιας Μονάδας Διανομής (αρ. τηλ.: 25410 20645).