GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Χειροπέδες στον διακινητή με τους 4 λαθρομετανάστες

Απετράπη η είσοδος στη χώρα σε άλλους 54 περίπου μη νόμιμους μετανάστες  Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, στην παρέβρ...

Απετράπη η είσοδος στη χώρα σε άλλους 54 περίπου μη νόμιμους μετανάστες 

Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, στην παρέβρια περιοχή του Έβρου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, 65χρονος αλλοδαπός υπήκοος Συρίας, ο οποίος διευκόλυνε την είσοδο στη χώρα σε τέσσερις (4) μη νόμιμους μετανάστες. Τρεις από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Αφγανιστάν και ένας  υπήκοος Συρίας.  

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 65χρονο, διότι, μαζί με έναν άγνωστο δράστη ο οποίος διέφυγε, μετέφεραν παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στη χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, τέσσερις μη νόμιμους μετανάστες.  

Με τη σύλληψη του δράστη απετράπη η παράνομη είσοδος στο ελληνικό έδαφος, σε άλλους 54 περίπου μη νόμιμους μετανάστες, που ανέμεναν επί του τουρκικού εδάφους.     

Κατασχέθηκε μία πλαστική βάρκα. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου.