GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το 17ο συνέδριο των Λυκείων Ελληνίδων στην Ξάνθη

Ακόμη μια θετική συμμετοχή της Ξανθιώτικης αντιπροσωπείας από την διοίκηση με την συμμετοχή τους στο 16 πανελλήνιο συνέδριο των Λυκείων...


Ακόμη μια θετική συμμετοχή της Ξανθιώτικης αντιπροσωπείας από την διοίκηση με την συμμετοχή τους στο 16 πανελλήνιο συνέδριο των Λυκείων Ελλάδος με την ομάδα του Λυκείου των Ελληνίδων Ξάνθης, αποτελούμενη από την Πρόεδρο, κ. Ευτέρπη Στάντσιου, την Β' Αντιπρόεδρο κ. Θεοϕανώ Κυριακίδου, την Ειδική Γραμματέα, κ. Μαίρη Μπιζιούρα, την Κοσμήτορα κ. Μαρία Φυσεκίδου και το μέλος κ. Αγνή Σπάρταλη, συμμετείχε στο 17ο Πανελλήνιο Συνέδριο στη Σύρο, με θέμα: " Πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον", που πραγματοποιήθηκε στη Σύρο, με την ευθύνη του τοπικού Λυκείου.

Στην ανακοίνωση της διοίκησης του "Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης συγχαίρει, επαινεί κι ευχαριστεί το Λύκειο των Ελληνίδων Σύρου, που συμπλήρωσε 100 χρόνια ζωής, προσφοράς και σημαντικού πολιτιστικού έργου και ιδιαίτερα την Πρόεδρό του, κ. Χριστίνα Λιγοψιχάκη- Δενδρινού, όπως και τα μέλη του διοικητικού του συμβουλίου, για την άψογη διοργάνωση του Συνεδρίου, την ενδιαφέρουσα θεματολογία και την εξαγωγή ουσιαστικών συμπερασμάτων για την πορεία των Λυκείων.

Το Λ.Ε. Ξάνθης ευχαριστεί θερμά τόσο το Κεντρικό Λ.Ε. Αθηνών , όσο και όλες τις αντιπροσωπείες εσωτερικού και εξωτερικού που συμμετείχαν και τα οποία ομόϕωνα και με ιδιαίτερη χαρά αποφάσισαν στην ολομέλεια τους, να ανατεθεί η διεξαγωγή του επόμενου (18ου) Συνεδρίου, το 2017, στο Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης, στην Ξάνθη.
Κατά τη λήξη, η Πρόεδρος του Κεντρικού Λ.Ε. Αθηνών, κ. Ελένη Τσαλδάρη, παρέδωσε στην Πρόεδρο κ. Ευτέρπη Στάντσιου, τη "σκυτάλη" την οποία επιμελήθηκε και φιλοτέχνησε το Λύκειο των Ελληνίδων Σύρου.
Τους ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους"