GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τραυματίστηκε υπαξιωματικός σε άσκηση στην Ξάνθη – Την επισκέφθηκε ο Υπ. Εθνικής Άμυνας

-Στην Θράκη ο Υπουργός Ιωάννης Γιάγκος στο πλαίσιο περιοδείας του  Μια μόνιμη υπαξιωματικός των Τεθωρακισμένων τραυματίστηκε πριν απ...

-Στην Θράκη ο Υπουργός Ιωάννης Γιάγκος στο πλαίσιο περιοδείας του 

Μια μόνιμη υπαξιωματικός των Τεθωρακισμένων τραυματίστηκε πριν από μερικές ημέρες κατά την διάρκεια εκπαιδευτικών βολών αρμάτων στο Πεδίο Βολής στο Πετροχώρι της Ξάνθης. 

Η άτυχη υπαξιωματικός τραυματίστηκε και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο 212 ΚΙΧΝΕ Στρατιωτικό Νοσοκομείο της περιοχής. Μάλιστα μια ημέρα μετά τον τραυματισμό της, ήτοι στις 10 Σεπτεμβρίου, την επισκέφθηκε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Ιωάννης Γιάγκος που βρέθηκε στην Θράκη στο πλαίσιο επίσκεψής του στο Δ' Σώμα Στρατού. 

Η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο τραυματισμός. 

Στον Έβρο ο Υπουργός
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Γιάγκος συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, πραγματοποίησε επίσκεψη στην Περιοχή Ευθύνης του Δ΄ Σώματος Στρατού.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δραστηριότητες των Σχηματισμών- Μονάδων. 

Επίσης επισκέφθηκε την έδρα της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ στην Αλεξανδρούπολη καθώς και το Στρατόπεδο «ΚΑΝΔΗΛΑΠΤΗ» όπου πραγματοποιείται εκπαίδευση Αξιωματικών του Κατάρ.