GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στο τραπέζι ξανά τα προβλήματα των πτηνοτρόφων

Με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ....

Με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Οργανώσεων Πτηνοτρόφων Παραγωγών συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης κ. Δημήτρης Μελάς.

Οι εκπρόσωποι των πτηνοτρόφων ανέπτυξαν στον κ. Μελά τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν με την αποπληρωμή των δανείων που έλαβαν με την εγγύηση του ελληνικού Δημοσίου, ενώ παράλληλα έθεσαν ζητήματα που αφορούν το κόστος παραγωγής και ενέργειας, τις αδειοδοτήσεις των πτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, τη ρευστότητα του κλάδου, τη φορολόγηση, την ενίσχυση της πτηνοτροφίας μέσω αναπτυξιακών προγραμμάτων κ.ά. 

Ο Αναπληρωτής Υπουργός κ. Μελάς δεσμεύθηκε να εξετάσει τα αιτήματα των πτηνοτρόφων με τις υπηρεσίες του ΥΠΑΠΕΝ και των συναρμόδιων Υπουργείων, ενώ επεσήμανε ότι η ορθολογική αξιοποίηση των χρηματοδοτικών «εργαλείων» του δεύτερου Πυλώνα της νέας ΚΑΠ μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο και για τον πτηνοτροφικό κλάδο.