GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η SKODA Ξάνθη την προετοιμασία της - Εισιτήρια για το φιλικό

Τα νέα της ομάδας - Εισιτήριο φιλικού Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ και την Πέμπτη. Δύο μέρες πριν ...

Τα νέα της ομάδας - Εισιτήριο φιλικού

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία της SKODA ΞΑΝΘΗ και την Πέμπτη. Δύο μέρες πριν το φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με τον Αγροτικό Αστέρα, το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους ποδοσφαιριστές σε συγκεκριμένους τομείς με στόχο την βελτίωση στην διπλή σημερινή προπόνηση. 

Μετά τις ασκήσεις γυμναστηρίου και το τρέξιμο στο ξεκίνημα, στη συνέχεια υπήρξαν παιχνίδια κατοχής μπάλας. 

Στο επόμενο στάδιο, οι παίκτες χωρίστηκαν σε γκρουπ δίνοντας έμφαση σε ασκήσεις τακτικής, τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι αλλά και στα τελειώματα φάσεων. Προβλήματα στην ξανθιώτικη ομάδα δεν υπάρχουν με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Εισιτήρια φιλικού
Η ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τους φιλάθλους πως η γενική είσοδος στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (17:45) με τον Αγροτικό Αστέρα είναι 4 €. Εισιτήρια θα υπάρχουν δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα στη Θύρα Β1 του γηπέδου.

Και μέσω internet
Εδώ και μερικές μέρες ξεκίνησε και η διαδικτυακή διάθεση των φετινών καρτών - μελών της SKODA ΞΑΝΘΗ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-16. Οι ενδιαφερόμενοι από αυτό το link μπορούν προμηθευτούν την φετινή κάρτα μέλους ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων διαρκείας και με πιστωτική κάρτα σε 6 άτοκες δόσεις.

Σχετικός υπερσύνδεσμος υπάρχει και στην αρχική σελίδα του επίσημου site της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ, στο κάτω μέρος του πίνακα "Επόμενος αγώνας".