GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή για την επέτειο της δολοφονίας Φύσσα

-Έγραψαν στους τοίχους και φώναξαν συνθήματα ενώ κλήθηκε η Αστυνομία  Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή πραγματοποίησ...

-Έγραψαν στους τοίχους και φώναξαν συνθήματα ενώ κλήθηκε η Αστυνομία 

Επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κομοτηνή πραγματοποίησαν την Τετάρτη μέλη αντιεξουσιαστικών οργανώσεων με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. 

Οι αντιεξουσιαστές, από την Αντιεξουσιαστική Κίνηση Κομοτηνής, την Utopia a.d. και άλλες οργανώσεις, προχώρησαν σε "αντιφασιστική παρέμβαση" στα γραφεία της Χ.Α., όπως αναφέρουν οι ίδιοι την στιγμή μάλιστα που μέλη της Χ.Α. βρίσκονταν στον χώρο. 

Για το συμβάν κλήθηκε η Αστυνομία, δυνάμεις της οποίας έσπευσαν στην περιοχή, ενώ οι αντιεξουσιαστές προχώρησαν στην διανομή κειμένων αντιφασιστικού-αντιεκλογικού περιεχομένου, ενώ έγραψαν συνθήματα στους τοίχους του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία. 

Οι δυνάμεις της Αστυνομίας επιχείρησαν να απομακρύνουν τους αντιεξουσιαστές οι οποίοι ωστόσο παρέμεναν στον χώρο συνεχίζοντας την διαμαρτυρία τους

"Δεν πτοούμαστε ούτε κουραζόμαστε. Όσο υπάρχουν νεοναζί στα γραφεία τους και στους δρόμους , η λύσσα για κοινωνικό μαχητικό αντιφασισμό θα μεγαλώνει" αναφέρουν μεταξύ άλλων οι ίδιοι για την πράξη τους.