GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εικονική περιήγηση στο Κάστρο του Διδυμοτείχου μέσα στο Λύκειο Ελληνίδων Ξάνθης (+ΦΩΤΟ)

Στις 31 Αυγούστου 2015 ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου "ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ - Γνώση και Δράση" σε συνεργασία με τ...

Στις 31 Αυγούστου 2015 ο Ιστορικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διδυμοτείχου "ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ - Γνώση και Δράση" σε συνεργασία με το Λύκειο των Ελληνίδων Ξάνθης, πραγματοποίησε προβολή οπτικοακοακουστικού υλικού με θέμα : "Εικονική Περιήγηση στο Κάστρο Διδυμοτείχου".

Η υπόψη προβολή έλαβε χώρα στο Αρχοντικό "Χασιρτζόγλου" (Ελ.Βενιζέλου και Αγ.Γεωργίου 1, Ξάνθη) έδρα του Λυκείου των Ελληνίδων Ξάνθης.

Μέλη του συλλόγου μας καθ όλη τη διάρκεια της προβολής, εξηγούσαν και εξιστορούσαν στους θεατές, παραθέτοντας στοιχεία για το κάστρο του Διδυμοτείχου, την Πλωτινόπολη, τα παλιά και νέα αξιοθέατα εντός της πόλης καθώς και τις σημαντικές ιστορικές στιγμές που διαδραματίστηκαν στην περιοχή του Διδυμοτείχου.

Το ενθαρρυντικό για εμάς τους Καστροπολίτες είναι ότι, η αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η προβολή ήταν γεμάτη καθώς επίσης και το γεγονός ότι αποσπάσαμε θετικά σχόλια, για την όλη προσπάθειά μας, που αφορά την ανάδειξη των αρχαιοτήτων και της ιστορίας του Διδυμοτείχου.
Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης, για τη θερμότατη φιλοξενία τους καθώς και για την ευκαιρία που μας έδωσαν να προβάλουμε τα αξιοθέατα και την ιστορία του Διδυμοτείχου στο κοινό της Ξάνθης.

Είμαστε σίγουροι πως η συνεργασία των δύο συλλόγων μας, θα συνεχιστεί με σκοπό να προάγουμε την ιστορία τον πολιτισμό και την παράδοση της Θράκης μας.
ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ