GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης για τον Δήμο και την Χρυσή Αυγή

Σήμερα Παρασκευή 4/9 πραγματοποιήθηκε διακομματική συνάντηση του δήμου, προκειμένου να δοθούν χώροι στις πολιτικές δυνάμεις που συμμετέ...

Σήμερα Παρασκευή 4/9 πραγματοποιήθηκε διακομματική συνάντηση του δήμου, προκειμένου να δοθούν χώροι στις πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν στις εκλογές για την παρέμβαση τους στην πόλη.  Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατάδικάζει την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να δοθεί βήμα στη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή. 

Φαίνεται πως η δημοκρατική ευαισθησία την οποία επικαλούνται οι τοπικές αρχές ενεργοποιείται μόνο για τους νεοναζί και για τα τσιράκια του συστήματος και των αφεντικών. Ο δημαρχος  Χ.Δημαρχόπουλος δέχεται σα συνομιλητές αυτούς που και στην πόλη της Ξάνθης, δρουν ως εγκληματική οργάνωση κάνοντας επιθέσεις σε μέλη της μειονότητας και σε αγωνιστές. Φυσικά δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Είναι οι ίδοι που τον Ιούλιο προμόταραν τις συγκεντρώσεις υπέρ του ΝΑΙ προσπαθώντας να κοντύνουν τη  δυναμική του ΟΧΙ που εκφράστηκε στο δημοψήφισμα . 

Εξυπηρετούν το ίδιο σχέδιο που θέλει τη δίκη της Χ.Α. να γίνεται κρυφά, για να κρυφτούν κάτω απ’ το χαλί τα εγκλήματατων ναζιστών. 

Καμία θέση δεν έχουν στην πόλη της Ξάνθης όπως και σε κάθε γειτονιά οι δολοφόνοι του Π. Φύσσα , αυτοί που υπερασπιζόμενοι τα συμφέροντα του κεφαλαίου στήνουν εργοδοτικά σωματεία στο Πέραμα,αυτοί που στρέφουν τα βέλη τους ενάντια στους μετανάστες και τον κόσμο που αγωνίζεται.  

Οι μεγαλειώδεις αντιφασιστικές κινητοποιήσεις όλο το προηγούμενο διάστημα στην πόλη κάνουν προφανές καμία νομιμοποίηση δεν έχει το δημοτικό συμβούλιο να δώσει βήμα σε αυτούς που η ίδια η κοινωνία της Ξάνθης έχει στείλει στον κάλαθο των αχρήστων!

Ως ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ξάνθης καταγγέλουμε την απόφαση αυτή, δηλώνοντας απερίφραστα πως θα συνεχίσουμε τον αγώνα , ενάντια στους δολοφόνους της Χ.Α. , ενάντια στο φασισμό και το σύστημα που τον γεννά. Δίνουμε τη μάχη για να εκφραστεί στην κάλπη και στο δρόμο το ΟΧΙ μέχρι το τέλος, το ΟΧΙ του λαού ενάντια σε κυβέρνηση,ΕΕ, ΔΝΤ, ενάντια στο κεφάλαιο και τους εκπροσώπους του!
 Ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία με την πάλη τους είναι αυτοί που θα τσακίσουν τους φασίστες μαζί με όλους όσους τσακίζουν σήμερα τα δικαιώματα του λαού!