GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πήγε για κυνήγι στην Ξάνθη αλλά χάθηκε – Σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του

-Θηροφυλακή, Αστυνομία και Πυροσβεστική έσπευσαν για να τον εντοπίσουν  Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής στην Ξάνθη για το...

-Θηροφυλακή, Αστυνομία και Πυροσβεστική έσπευσαν για να τον εντοπίσουν 

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Παρασκευής στην Ξάνθη για τον εντοπισμό ενός κυνηγού, που είχε βγει για κυνήγι κοντά στην λίμνη Βιστωνίδα αλλά έχασε τον προσανατολισμό του, με αποτέλεσμα να ζητήσει βοήθεια. 

Ο κυνηγός, βρέθηκε στην περιοχή για κυνήγι τρυγονιού τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, ωστόσο χάθηκε και δεν μπορούσε να βρει τρόπο να επιστρέψει πίσω, με αποτέλεσμα να καλέσει την Θηροφυλακή και την Αστυνομία που έσπευσαν άμεσα στην περιοχή. 

Βρέθηκε το απόγευμα 
Με την συνδρομή της Θηροφυλακής της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής τελικά αργά το απόγευμα ο κυνηγός εντοπίστηκε  μέσα σε ιδιαίτερα δύσβατα μέρη, είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στο σπίτι του.

«Εφιστούμε την προσοχή σε όλους τους κυνηγούς και τους υπενθυμίζουμε ότι στην άδεια θήρα αναγράφονται όλα τα χρήσιμα τηλέφωνα που ενδέχεται να σας χρειαστούν σε έκτακτες ανάγκες» σημειώνει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Ξάνθης με αφορμή την περιπέτεια του κυνηγού.