GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη: 6 ημερήσιες και 2 εβδομαδιαίες εφημερίδες με δικαίωμα δημοσίευσης προκηρύξεων

-Μειώθηκαν κατά 1 οι εφημερίδες που έχουν δικαίωμα δημοσιεύσεων ανακοινώσεων και προκηρύξεων  Σε οκτώ ανέρχονται συνολικά οι εφημερ...

-Μειώθηκαν κατά 1 οι εφημερίδες που έχουν δικαίωμα δημοσιεύσεων ανακοινώσεων και προκηρύξεων 

Σε οκτώ ανέρχονται συνολικά οι εφημερίδες της Ξάνθης που συμπεριλαμβάνονται στην λίστα των εντύπων που πληρούν όλες τις κατά τον Νόμο προϋποθέσεις για να δημοσιεύουν προκηρύξεις, διακηρύξεις και ανακοινώσεις, σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση του αρμόδιου Υπουργού.

Πιο συγκεκριμένα, την νέα απόφαση  υπογράφει ο κ. Νίκος Παπάς  ενώ σε αντίθεση με την προηγούμενη, που εκδόθηκε πέρσι, για την περιοχή της Ξάνθης ο αριθμός των εφημερίδων μειώθηκε κατά 1. 

Στην Ξάνθη, όσον αναφορά της ημερήσιες εφημερίδες, αυτές που εντάσσονται στην νέα απόφαση – και ως εκ τούτου έχουν τη δυνατότητα καταχώρησης δημοσιεύσεων των φορέων του δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπως διακηρύξεις δημοπρασίας, προκηρύξεις διαγωνισμών κ.α., – είναι οι Αγώνας, Αδέσμευτη, Εμπρός, Θράκη, Μαχητής και Φωνή της Ξάνθης, ενώ στην περίπτωση των εβδομαδιαίων εφημερίδων πρόκειται για τον Ακρίτα και την Τόλμη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΕΚ