GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στα χέρια της Αστυνομίας ο «εγκέφαλος» στο κύκλωμα που διακινούσε γυναίκες στην Καβάλα

Στη σύλληψη ενός άνδρα, 46 ετών, ο οποίος κατείχε ηγετικό ρόλο στο διεθνές κύκλωμα που διακινούσε γυναίκες στην Καβάλα, προχώρησε το Τμή...

Στη σύλληψη ενός άνδρα, 46 ετών, ο οποίος κατείχε ηγετικό ρόλο στο διεθνές κύκλωμα που διακινούσε γυναίκες στην Καβάλα, προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας το πρωί της Πέμπτης. 

Πρόκειται για άνδρα σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, σωματεμπορία, εγκλήματα κατά της περιουσίας και παραβίαση απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας. 

Το κύκλωμα! 
Η δράση της εγκληματικής οργάνωσης έγινε γνωστή στις 2 Αυγούστου όταν και οι Αρχές προχώρησαν στις πρώτες συλλήψεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες και ένας Αστυνομικός ο οποίος μάλιστα κρίθηκε, τότε, προφυλακιστέος

Η συμμορία λειτουργούσε δύο μπαρ σε Χρυσούπολη και Καβάλα ως “βιτρίνες”  και εκμεταλλευόταν αλλοδαπές γυναίκες που εξωθούσε στην πορνεία.

Ο ρόλος του αστυνομικού, ο οποίος υπηρετούσε στο τμήμα αλλοδαπών της τοπικής διεύθυνσης και τέθηκε αμέσως σε διαθεσιμότητα, δεν περιορίζεται μόνο στην παροχή πληροφοριών για αποτροπή ελέγχων και την ανοχή λειτουργίας των μπαρ χωρίς άδεια. Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, κατηγορείται ότι συμμετείχε και σε συνεννοήσεις με τα άλλα μέλη για τον σχεδιασμό “εισαγωγής” και άλλων αλλοδαπών γυναικών στην περιοχή, μέχρι και νομιμοποίησής τους με “λευκούς” γάμους.