GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Άσφαιρες SKODA και ΑΕΚ στα Πηγάδια - Λευκή ισοπαλία με χημικά και επεισόδια στην Ξάνθη

Ξάνθη και ΑΕΚ δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και έμειναν στο 0-0 Σε ένα φτωχό και κακό ποιοτικά παιχνίδι η SKODA Ξάνθη...

Ξάνθη και ΑΕΚ δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα και έμειναν στο 0-0

Σε ένα φτωχό και κακό ποιοτικά παιχνίδι η SKODA Ξάνθη κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στην ΑΕΚ, το βράδυ του Σαββάτου στα Πηγάδια για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. 

Η αναμέτρηση έληξε χωρίς γκολ, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε τον δεύτερο βαθμό της στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Επεισόδια και χημικά! 
Λίγο πριν την έναρξη του αγώνα σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια έξω από τον αγωνιστικό χώρο, με φιλάθλους της ΑΕΚ που έφτασαν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια και επιχείρησαν να μπουν μέσα σε αυτό. 

Ακολούθησε συμπλοκή με δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο γήπεδο ενώ έγινε και χρήση δακρυγόνων.

Οι φάσεις... 
Στις πιο χαρακτηριστικές φάσεις της αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής στο «SKODA ΞΑΝΘΗ Arena» στο 5’ μετά από φάουλ του Ντιμιτρόφ η κεφαλιά του Καρυπίδη πέρασε άουτ, ενώ στο 31’ ο Ντιμιτρόφ δεν πρόλαβε την πάσα του Ερέα. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Ερέα επιχείρησε το μακρινό αλλά άστοχο σουτ.

Στο β’ μέρος η επικίνδυνη σέντρα σουτ του Μπέρτου στο 58’ πέρασε λίγο άουτ. Στο 60’ την μπαλιά του Μπαρμπόσα δεν την πρόλαβαν οι επιθετικοί της ΑΕΚ. Στο 84’ μετά από σέντρα του Σοϊλέδη, την κεφαλιά του Κρισάντους μπλόκαρε εύκολα ο Τσέναμο.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 11’ Καπετάνος, 14’ Τζανετόπουλος, 25’ Βασιλακάκης, 57’ Βάργκας, 81’ Μπέρτος, 81’ Αραβίδης, 89’ Μπαξεβανίδης, 94’ Ανάκογλου.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -
ΔΟΚΑΡΙΑ: -

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Κύζας (ΕΠΣ Δράμας) με βοηθούς τους κ.κ. Γιώργο Γεωργιάδη (ΕΠΣ Κοζάνης)- Σίπκα Ιωάννη (ΕΠΣ Πέλλας) και 4ος ο Γιάννης Παπαδόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

SKODA ΞΑΝΘΗ: Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Καρυπίδης, Φλίσκας, Βασιλακάκης, Λουσέρο, Ντιμιτρόφ (46’ Παπαστεριανός), Σολτάνι, Ερέα (55’ Μπαξεβανίδης), Καπετάνος (79’ Ράνος).

ΑΕΚ: Μπαρόχα, Γκάλο, Σοϊλέδης, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Σιμόες, Γιόχανσον, Βάργκας (69’ Κρισάντους), Μπαρμπόσα (78’ Ανάκογλου), Πλατέλλας, Αραβίδης (87’ Μπουονανότε).