GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην Νέα Καρβάλη – Έδωσαν μάχη με τις φλόγες οι Πυροσβέστες (+VIDEO)

-Η φωτιά βρέθηκε κυριολεκτικά μια ανάσα από τις εγκαταστάσεις εταιρίας πετρελαιοειδών  Υπό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι Πυροσβέστες α...

-Η φωτιά βρέθηκε κυριολεκτικά μια ανάσα από τις εγκαταστάσεις εταιρίας πετρελαιοειδών 

Υπό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι Πυροσβέστες αργά το βράδυ της Κυριακής την πυρκαγιά που ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στην Καβάλα.

Πρόκειται για πύρινο μέτωπο το οποίο εκδηλώθηκε σε δύσβατη περιοχή στην Νέα Καρβάλη, κοντά μάλιστα στις εγκαταστάσεις γνωστής εταιρίας πετρελαιοειδών. Η φωτιά έγινε αντιληπτή στις 16.45 όταν και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ επί τόπου βρέθηκαν άμεσα 29 Πυροσβέστες, 13 οχήματα, 14 άτομα πεζοπόρο τμήμα, δυο αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.


Πυκνοί μαύροι καπνοί σκέπασαν την περιοχή, ενώ οι απειλητικές φλόγες ήταν ορατές από την Εγνατία Οδό, προκαλώντας έντονο προβληματισμό και ανησυχία στους διερχόμενους κατοίκους.

Στο έργο της κατάσβεσης της Πυρκαγιάς, τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε ερευνώνται αρμοδίως, συνέδραμε και ο Δήμος Καβάλας με μηχανήματα και προσωπικό.

Η κινητοποίηση των αρμοδίων ήταν μεγάλη, κυρίως λόγω του ότι η φωτιά βρίσκονταν πολύ κοντά στις εταιρίες πετρελαιοειδών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από αυτή δεν απειλήθηκαν σπίτια ή άλλες περιουσίες.