GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κέρδισε 1 βαθμό η Ξάνθη στην Τούμπα - Λευκή ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα

ΠΑΟΚ - SKODA Ξάνθη 0-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Ισόπαλη αναδείχθηκε η SKODA ΞΑΝΘΗ με τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, το απόγευμα της...

ΠΑΟΚ - SKODA Ξάνθη 0-0 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Ισόπαλη αναδείχθηκε η SKODA ΞΑΝΘΗ με τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα, το απόγευμα της Κυριακής, στο πρώτο παιχνίδι της για το φετινό πρωτάθλημα. 

Η Ξάνθη κέρδισε το βαθμό της ισοπαλίας μετά το 0-0 στη Θεσσαλονίκη, σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις και στιγμές έντασης. Ντεμπούτο για την SKODA ΞΑΝΘΗ πραγματοποίησαν οι Τσέναμο, Ντιμιτρόφ και Ερέα.

Οι καλύτερες φάσεις
Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα, το σουτ του Σολτάνι στο 9’ δεν ανησύχησε τον Όλσεν, ενώ στο 22’ ο Ροντρίγκεζ έκανε την συρτή σέντρα για να διώξει ο Τσέναμο, με τον Λέοβατς στη συνέχεια να πασάρει στον Μακ και το σουτ του τελευταίου να περνά ψηλά άουτ. Στο 37’ το σουτ του Καπετάνου μπλόκαρε ο Όλσεν και στο 38’ άστοχη ήταν η κεφαλιά του Τζαβέλλα μετά από κόρνερ.

Στο β’ μέρος που δεν είχε τον ίδιο ρυθμό με τα πρώτα 45 λεπτά, στο 50’ το σουτ του Λέοβατς πέρασε άουτ και στο 56’ ο Βασιλακάκης πιεζόμενος δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ. Στο 72’ ο Μπέρτος έδιωξε το γύρισα του Ζάιρο προ του Σαββίδη και στο 73’ το δυνατό σουτ του Σάμπο δεν βρήκε τον στόχο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μιχάλης Κουκουλάκης (ΕΠΣ Ηρακλείου) με βοηθούς τους κ.κ. Κώστα Ποντίκη (ΕΠΣ Πρέβεζας) - Χρήστο Μαγιάννη (ΕΠΣ Άρτας) ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Ανανίας Φωτιάδης της ΕΠΣ Σερρών.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 8’ Λέοβατς, 45+’ Μπέρτος, 59’ Σολτάνι, 70’ Σαββίδης, 77’ Παπαστεριανός, 80’ Φλίσκας, 87’ Μπαξεβανίδης

SKODA ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Φλίσκας, Καρυπίδης, Βασιλακάκης (78’ Ράνος), Παπαστεριανός, Λουσέρο, Σολτάνι, Ντιμιτρόφ (54’ Μπαξεβανίδης), Καπετάνος (63’ Ερέα).

ΠΑΟΚ (Τούντορ): Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Ροντρίγκεζ (62’ Κωνσταντινίδης), Τζιόλης, Σαμπό, Τσιμιρότ (24’ λ.τρ. Σαββίδης 77’ Μυστακίδης), Λέοβατς, Ζάιρο, Μακ.


ΦΩΤΟ: sport-fm.gr