GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άνετη νίκη για τον Πανθρακικό - Βρήκε πέντε φορές δίκτυα στην Αλεξανδρούπολη

Στο πρώτο εντός έδρας φιλικό της σεζόν ο Πανθρακικός επικράτησε με σκορ 5-1 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με τους Χαβίτο και Τζάνη να π...

Στο πρώτο εντός έδρας φιλικό της σεζόν ο Πανθρακικός επικράτησε με σκορ 5-1 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, με τους Χαβίτο και Τζάνη να πετυχαίνουν από δύο γκολ και τον Χασομέρη να σημειώνει άλλο ένα. 

Ο Πανθρακικός έχει περάσει στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει της έναρξης της Super League και στο προτελευταίο του φιλικό και μοναδικό του καλοκαιριού εντός έδρας, καθώς οι εργασίες για την εγκατάσταση των απαιτούμενων συστημάτων για την εφαρμογή της διαδικασίας του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης κατέστησαν αδύνατο να διεξαχθεί άλλο παιχνίδι στο ΔΑΚ, έδειξε αρκετά καλά στοιχεία, με τον Μάνουελ Ρόκα να δίνει χρόνο συμμετοχής σε 23 ποδοσφαιριστές. 

Η ομάδα της Κομοτηνής μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, απείλησε με Σέτι και Τζάνη και στο 21' άνοιξε το σκορ, με τον Φρανσίσκο Χαβίτο να σκοράρει για πρώτη φορά με τη φανέλα του Πανθρακικού, με ωραία ψηλοκρεμαστό σουτ από μέσα αριστερά στην περιοχή. 

Άμεσα το σκορ έγινε 2-0, μάλιστα, αφού στο 23' ο Χρήστος Τζάνης βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, με σουτ από το ύψος του πέναλτι.

Στο 33' ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σιμιτσάκη, όμως στο 40' ο Πανθρακικός ανέκτησε το προβάδισμα δύο τερμάτων, έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φρανσίσκο Χαβίτο. 

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Μάνουελ Ρόκα έκανε επτά αλλαγές, με τους Πασχαλάκη, Παπαγεωργίου, Μπουγαίδη, Χασομέρη, Λαδάκη, Ηλιάδη και Ντιγκινί να αντικαθιστούν τους Αθανασιάδη, Μελίσση, Σερφά, Σέτι, Μεχία, Χαβίτο και Νικόλτση. 

Στο 55' ο τερματοφύλακας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Χασομέρη, στο 58' ο Ροτζέριο είχε δοκάρι με κεφαλιά μετά από σέντρα που έκανε ο Παπαχρήστος και στο 59' τελικά ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 4-1 με τον Χρήστο Τζάνη να πετυχαίνει Κο αυτός το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. 

Ο προπονητής του Πανθρακικού με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα προχώρησε σε τρεις ακόμη αλλαγές, με τους Ζδράβο, Μαρκόπουλο και Μουδούρογλου να μπαίνουν στο ματς αντί των Ποτουρίδη, Ροτζέριο και Μαρκόπουλου, ενώ στο 65' ο Χρήστου πήρε τη θέση του Παπαχρήστου στο αριστερό άκρο της άμυνας. Λίγο αργότερα ο Χασομέρης διαμόρφωσε το τελικό 5-1 υπέρ του Πανθρακικόυ μας, ενώ πριν το παιχνίδι μπει στο τελευταίο δεκάλεπτο χρόνο συμμετοχής πήρε και ο Ψάλτης, καθώς ο Ντιγκινί βγήκε αναγκαστικά εκτός λόγω χτυπήματος που δέχθηκε. 

Πανθρακικός (Μάνουελ Ρόκα): Αθανασιάδης (46' Πασχαλάκης), Μελίσσης (46' Παπαγεωργίου), Σερφά (46' Μπουγαίδης), Ποτουρίδης (60' Ζδράβος), Παπαχρήστος (65' Χρήστου), Χαβίτο (46' Χασομέρης), Σέτι (46' Λαδάκης), Μεχία (46' Ηλιάδης), Ροτζέριο (60' Μαρκόπουλος), Τζάνης (60' Μουδούρογλου), Νικόλτσης (46' Ντιγκινί - 77' Ψάλτης).