GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άγριος καυγάς και ξύλο σε μαγαζί της Καβάλας – Έσπασε μπουκάλι και χτύπησε 24χρονο

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ανδρών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της επικίνδυνης και απλής σωματικής βλάβης   Άγριος καυγάς...

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 2 ανδρών για τα κατά περίπτωση αδικήματα της επικίνδυνης και απλής σωματικής βλάβης  

Άγριος καυγάς με ξύλο και τραυματισμούς ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην Καβάλα, ανάμεσα σε 4 νεαρούς άνδρες. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από φραστικό επεισόδιο δύο νεαροί, 23 ετών, και ενώ βρίσκονταν μέσα σε κατάστημα της Καβάλας επιτέθηκαν σε άλλους 2 άνδρες, ηλικίας 24 και 26 ετών, τραυματίζοντάς τους ελαφρά. 

Πιο συγκεκριμένα, ο ένας 23χρονος με τη χρήση σωματικής βίας τραυμάτισε τον 26χρονο, ενώ ο δεύτερος με τη χρήση επίσης σωματικής βίας και σπασμένου ποτηριού τραυμάτισε τον 24χρονο.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου και νοσηλεύτηκαν ενώ σε βάρος των 2 φερόμενων δραστών σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της επικίνδυνης και απλής σωματικής βλάβης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καβάλας.