GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Για γέλια και για κλάματα η ετοιμότητα της Ξάνθης για το Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ! (+ΦΩΤΟ)

-Σπασμένες τουαλέτες, χαλασμένοι πίνακες αποτελεσμάτων και... στραβές μπασκέτες  -Χωρίς τον απαραίτητο κλιματισμό το γήπεδο με αποτέλε...

-Σπασμένες τουαλέτες, χαλασμένοι πίνακες αποτελεσμάτων και... στραβές μπασκέτες 
-Χωρίς τον απαραίτητο κλιματισμό το γήπεδο με αποτέλεσμα αρκετοί να φεύγουν δυσαρεστημένοι 

Σπασμένες τουαλέτες, ηλεκτρονικοί πίνακες για την προβολή του σκορ εκτός λειτουργίας, αφόρητη ζέστη και παράπονα συνθέτουν την εικόνα που συναντούσε κανείς την Παρασκευή στο κλειστό γήπεδο Φίλιππος Αμοιρίδης, στην Ξάνθη, που άνοιξε τις πόρτες του να υποδεχθεί το Διεθνές Τουρνουά της Εθνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης. 

Μπορεί οι διοργανωτές, ήτοι η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Π.Ε. Ξάνθης να παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι για την μεγάλη και συνάμα ιστορική αυτή διοργάνωση για την περιοχή τόσο της Ξάνθης όσο και ευρύτερα της Βόρειας Ελλάδας, τα παράπονα ωστόσο των πολιτών που βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την Ελληνική ομάδα έδιναν και έπαιρναν. 

Στραβή μπασκέτα! 
Μόνο ασχολίαστο και φυσικά απαρατήρητο, δεν πέρασε το γεγονός πως μια από τις μπασκέτες εντός του γηπέδου που υποδέχθηκε τις εθνικές ομάδες της Ελλάδας, της Τσεχίας, της Βοσνίας και της Ρωσίας  ήταν στραβή (!) και κοντή κάτι ωστόσο που έγινε αντιληπτό και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα διορθώθηκε, άρον άρον. 

Την ίδια στιγμή, το κλειστό γήπεδο της πόλης βούλιαξε από κόσμο που καταβάλλοντας το συμβολικό αντίτιμο των 5 ευρώ, προμηθεύτηκε εισιτήρια για να παρακολουθήσει τους αγώνες, ωστόσο η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική καθότι απουσίαζαν υποδομές κλιματισμού του χώρου. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που αποχώρησαν στο διάλειμμα, καθώς δεν άντεχαν την δυσφορία. 

Παράλληλα, όπως παρατήρησαν αρκετοί από τους παριστάμενους μέσα στον χώρο του γηπέδου δεν υπήρχαν κάδοι απορριμμάτων, παρά μόνο 2 μικρά καλαθάκια μπροστά στο σημείο που βρίσκονταν οι επίσημοι. 

Σπασμένες τουαλέτες
Εξίσου άσχημη και η εικόνα που συναντούσε κανείς μέσα στις τουαλέτες του γηπέδου, οι οποίες ήταν σπασμένες.    

Σίγουρα το μόνο παρήγορο στην όλη... διοργάνωση, τα κακώς κείμενα της οποίας έβγαζαν μάτι, ήταν η παρουσία και εμφάνιση των παικτών που σίγουρα ικανοποίησαν όλους όσοι έδωσαν το παρών στο γήπεδο, βρέθηκαν στις κερκίδες και παρά τις παραφωνίες στήριξαν την Εθνική ομάδα και παρακολούθησαν τους αγώνες, που είναι σίγουρο ότι θα μείνουν στην ιστορία της πόλης.