GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γεροβασίλη, Κρέτσο και Κουίκ συνάντησαν Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΕΙΕΤ

-Τέθηκαν στο τραπέζι τα προβλήματα που μαστίζουν τον Περιφερειακό Τύπο Το διήμερο 30-31 Ιουλίου βρέθηκαν στην Αθήνα ο πρόεδρος του Δ...

-Τέθηκαν στο τραπέζι τα προβλήματα που μαστίζουν τον Περιφερειακό Τύπο

Το διήμερο 30-31 Ιουλίου βρέθηκαν στην Αθήνα ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Ε.Ι.Ε.Τ. Αντώνης Μουντάκης και ο Β’ Αντιπρόεδρος Σπύρος Λάτσας, οι οποίοι είχαν συναντήσεις με: 
-Την Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητική εκπρόσωποκ. Όλγα Γεροβασίλη. 
-Τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας κ. Ελευθέριο Κρέτσο και 
-Τον Υφυπουργό Επικρατείας Τέρενς Κουίκ,

στους οποίους έθεσαν θέματα που απασχολούν τον εβδομαδιαίο Περιφερειακό Τύπο (Ν. 3548/2007, ανισοκατανομή της κρατικής διαφήμισης και των προγραμμάτων προβολής των Περιφερειών, κατάργηση της υποχρέωσης καταχώρησης των Ισολογισμών στις εφημερίδες κ.α.)

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της Ε.Ι.Ε.Τ. κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την ένταξη των περιφερειακών εβδομαδιαίων εφημερίδων σε προγράμματα ΕΣΠΑ και σε ειδικά αναπτυξιακά προγράμματα που αφορούν ηλεκτρονικό εξοπλισμό, εξοπλισμό κτιριακών εγκαταστάσεων, ρευστότητα και προσωπικό. 

Όπως μας διαβεβαίωσε ο κ. Κρέτσος, τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει η διαβούλευση για τα θέματα του Περιφερειακού Τύπου, οπότε και θα κληθεί η Ε.Ι.Ε.Τ. να καταθέσει αναλυτικά τις προτάσεις της σε ειδική σύσκεψη, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου.