GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φωτιά σε οικόπεδο με λάστιχα στην Ξάνθη – Πυκνοί μαύροι καπνοί σκέπασαν την περιοχή (+VIDEO)

-Η φωτιά εκδηλώθηκε στην δυτική έξοδο της Ξάνθης, κοντά στο Orange, σε κατοικημένη περιοχή  Φωτιά σε οικόπεδο με λάστιχα αυτοκινήτων...

-Η φωτιά εκδηλώθηκε στην δυτική έξοδο της Ξάνθης, κοντά στο Orange, σε κατοικημένη περιοχή 

Φωτιά σε οικόπεδο με λάστιχα αυτοκινήτων ξέσπασε το πρωί της Κυριακής σε κατοικημένη περιοχή, στην Νεάπολη της Ξάνθης, κοντά στο κατάστημα Orange. 

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε περιφραγμένο οικόπεδο, κάτω από αδιευκρίνιστες και άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, μέσα στο οποίο υπήρχαν παλιά λάστιχα αυτοκινήτων, ανταλλακτικά, οχήματα αλλά και σκουπίδια. Λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή, οι φλόγες επεκτάθηκαν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα η φωτιά να εξαπλωθεί ενώ πυκνοί καπνοί σκέπασαν το σημείο και τα γύρω σπίτια.

Μάλιστα οι καπνοί ήταν ορατοί από μακριά γεγονός που θορύβησε αρκετούς κατοίκους της περιοχής. 

Κάτοικοι αλλά και περαστικοί ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, με την Π.Υ. Ξάνθης αλλά και τη Π.Υ. ΒΙΠΕ Ξάνθης να σπεύδουν στο σημείο με 4 πλήρως εξοπλισμένα οχήματα και 9 άνδρες οι οποίοι και κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την φωτιά πριν αυτή εξαπλωθεί περαιτέρω και απειλήσει τα γύρω οικόπεδα και σπίτια.

Φαίνεται πως η φωτιά ξεκίνησε από σκουπίδια και στην συνέχεια επεκτάθηκε και στα λάστιχα, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συνέδραμε και 1 υδροφόρα του Δήμου.

Για τα αίτια και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η φωτιά διενεργείται προανάκριση από την Πυροσβεστική. Το οικόπεδο βρίσκεται κοντά στην Αστυνομική Σχολή Ξάνθης και το Γηροκομείο της πόλης, στον δρόμο προς Καβάλα.