GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φιλική νίκη για τον Πανθρακικό - Επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη

Ο Πανθρακικός επικράτησε 1-0 του Ηρακλή, που έδωσε το πρώτο του φιλικό μπροστά στο κοινό του, στο «Καυταντζόγλειο». Σκόρερ ο Χασομέρης, ...

Ο Πανθρακικός επικράτησε 1-0 του Ηρακλή, που έδωσε το πρώτο του φιλικό μπροστά στο κοινό του, στο «Καυταντζόγλειο». Σκόρερ ο Χασομέρης, δύο δοκάρια οι γηπεδούχοι. 

Ο Ηρακλής σχεδίαζε να συνδυάσει το πρώτο του φιλικό μπροστά στο κοινό του μετά την επιστροφή του στη Super League με νίκη και καλή εμφάνιση, ωστόσο ο Πανθρακικός τού χάλασε τα σχέδια. 

Η ομάδα της Κομοτηνής επικράτησε 1-0, με κεφαλιά του Χασομέρη μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζάνη στο 45ο λεπτό. Ο Μάνουελ Ρόκα χρησιμοποίησε και τον Χαβίτο, ο οποίος έπαιξε στο τελευταίο ημίωρο. Ο Νίκος Παπαδόπουλος παρέταξε δύο διαφορετικές ενδεκάδες ανά ημίχρονο και είδε την ομάδα του να έχει δύο δοκάρια, ένα στο 15’ και το 80’ με κεφαλιές του Μπαρτολίνι και του Βέλλιου αντίστοιχα. 

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Πέρνις (Χουάντερσον 46?), Μπουκουβάλας (Κάσσος 46?), Σαραμαντάς (Καρλίτος 46?), Μπαρτολίνι (Καρασαλίδης 46?), Στάμου (Ζιαμπάρης 46?), Ιντζόγλου (Μακρής 46?), Λάζαρ (Πουρτουλίδης 46?), Χαντί (Ρομάνο 46?), Τσιλιανίδης (Βέλλιος 46?), Πασάς (Κυριακίδης 46?), Περόνε (Λουκίνας 46?) 

Πανθρακικός (Ρόκα): Αθανασιάδης, Μελίσσης (68? Μπουγαΐδης), Ποτουρίδης, Παπαγεωργίου (66’ Ρίζος), Ροτζέριο(15? Σέτι), Ηλιάδης, Μπαλούφο, Τζάνης (66’ Νικόλτσης), Ντιγκινί (74’ Μαρκόπουλος), Χασομέρης(60? Χαβίτο), Σερφά.