GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διακοπές στη Θράκη: Μια μοναδική εμπειρία! - Εικόνες που εντυπωσιάζουν (+ΦΩΤΟ)

Η καλοκαιρινή Θράκη είναι το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της "τουριστικής" Ελλάδας; Ο βέρος Θρακιώτης, φωτογράφος Νίκος Καρανικό...

Η καλοκαιρινή Θράκη είναι το πιο καλά κρυμμένο μυστικό της "τουριστικής" Ελλάδας; Ο βέρος Θρακιώτης, φωτογράφος Νίκος Καρανικόλας, μοιράζεται μαζί μας insider συμβουλές και αποκλειστικές εικόνες.

Ονομάζομαι Νίκος Καρανικόλας, γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Αθήνα, αλλά η καταγωγή μου είναι από τη Μαρώνεια Νομού Ροδόπης, την οποία και επιλέγω για τις καλοκαιρινές μου διακοπές και, γενικά, όταν θέλω να χαλαρώσω.

Αφορμή γι’ αυτό το άρθρο στάθηκε η ερώτηση που μου γίνεται κάθε χρόνο, πριν και μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές. 
Ο διάλογος κάθε φορά είναι ίδιος και το μόνο που αλλάζει είναι το πρόσωπο που μου κάνει τις ερωτήσεις:
 – Πού θα πας φέτος διακοπές; 
– Στη Θράκη (Διότι, αν πω Κομοτηνή, πολλοί την μπερδεύουν με την Κοζάνη -καλά δεν συζητώ να απαντήσω Μαρώνεια Νομού Ροδόπης, εκεί αμέσως ανοίγουν το Google maps και την ψάχνουν στον Έβρο, κάπου μεταξύ Ορεστιάδας και Διδυμότειχου…).
 – Θράκη;
 – Ναι, Κομοτηνή. 
– Κομοτηνή! Τόσο μακριά; Καλά δεν θέλεις να κάνεις κανένα μπάνιο στη θάλασσα; (Και αφού γίνει η συγκεκριμένη ερώτηση – κλειδί, αρχίζει η απάντηση που αποφάσισα να σας παραθέσω αναλυτικά εδώ, ώστε την επόμενη φορά να έχω μια πλήρη αναφορά και να τους ενημερώνω με… λινκ!).

Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ