GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ασύλληπτο θέαμα σε γειτονιά της Ξάνθης - Ι.Χ. σφηνωμένο σε σκαλοπάτια, σπίτι και χόρτα!

Ένα πραγματικά ασύλληπτο θέαμα συναντούσε κανείς την Τρίτη το πρωί σε γειτονιά της Ξάνθης, με πρωταγωνιστή ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και τον τ...

Ένα πραγματικά ασύλληπτο θέαμα συναντούσε κανείς την Τρίτη το πρωί σε γειτονιά της Ξάνθης, με πρωταγωνιστή ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και τον τρόπο αλλά και το μέρος που είχε αυτό ακινητοποιηθεί! 

Πρόκειται για αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου κάτω από πραγματικά αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εγκλωβίστηκε ανάμεσα σε δύο τοιχία αυλών σπιτιών και πάνω ακριβώς σε τσιμεντένια σκαλοπατάκια που βρίσκονται στο σημείο. 

Κάτοικοι έκπληκτοι αντίκρισαν το θέαμα, ενώ παραμένει άγνωστο το πως κατάφερε ο οδηγός του αυτοκινήτου να βρεθεί σε αυτή την πραγματικά απίστευτη θέση, καθώς και το πως βγήκε τελικώς από το όχημά του. 

Ένας πολίτης αποθανάτισε το εντυπωσιακό στιγμιότυπο και το ανέβασε στο facebook με αποτέλεσμα τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν και όλοι να απορούν σχετικά με το πως βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο το Ι.Χ. Από την τελική θέση του αυτοκινήτου φαίνεται πως ο οδηγός επιχείρησε να διασχίσει το εν λόγω σημείο, χωρίς ωστόσο αυτό - φυσικά - να γίνει εφικτό! 

Το σίγουρο πάντως είναι ότι το "παρκάρισμα" θα μείνει στην ιστορία ενώ ο οδηγός σίγουρα διεκδικεί επάξια βραβείο!