GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξεκίνησε προετοιμασία η Κ-17 της SKODA Ξάνθη

Την Τετάρτη το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ στα Πηγάδια, η Εφηβική ομάδα της ξανθιώτικης ομάδας που συμμετέχει στο αντ...

Την Τετάρτη το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ στα Πηγάδια, η Εφηβική ομάδα της ξανθιώτικης ομάδας που συμμετέχει στο αντίστοιχο ηλικιακό πρωτάθλημα της Superleague ξεκίνησε την προετοιμασία της για νέα αγωνιστική σαιζόν. 

Οι πρωταθλητές Ελλάδος Κ-17 της σαιζόν 2013-14 που πέρσι κατέλαβαν την 3η θέση με τους 48 βαθμούς που συγκέντρωσαν και φέτος θα παρουσιαστούν ανανεωμένοι στο δυναμικό τους.
Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Κώστας Μπεδρελής που πέρσι βρισκόταν στην Κ-20 κι επιστρέφει στην τεχνική καθοδήγηση των Εφήβων μετά την διετία 2012-2014 και την κατάκτηση του πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Στο δυναμικό της ομάδας συνεχίζουν οι Δημήτρης Καλογιάννης, Χρήστος Κουτσομιχάλης, Λευτέρης Μακρίδης, Κυριάκος Μπαξεβάνης, Δημήτρης Παπάζογλου, Χρήστος Πεταλωτής, Νεόφυτος Σαββίδης, Γιώργος Σπυριντόνωφ, Θεοφάνης Τζιβανόπουλος, Ευθύμης Τσάπαρης, Χασάνογλου Φεϊζή, ενώ προωθήθηκαν από την Κ-15 οι Θωμάς – Γρηγόρης Ζουμπουλίδης, Κώστας – Γιώργος Ζουρνατζίδης, Βασίλης Ζώτος, Δημήτρης Θεοφυλάκης, Νίκος Μαλαδένης, Συμεών Παπαστεργίου, Σουλεϊμάν Οκάν, Δημήτρης Σταματιάδης, Ζαχαρίας Τζεβελέκης, Θωμάς Τζεβελέκης, Γιάννης Τηλαβερίδης, Αλέξης Τοπουζίδης.

Νέα πρόσωπα στην φετινή προσπάθεια θα είναι οι Πρόδρομος Αθανασιάδης (ΑΕΚ Καβάλας), Γιάννης Ιωάννου (Κουλουρα Ημαθίας), Αλέξανδρος Ιωσηφίδης (Νευροκόπι), Αντώνης Κιλιμτζίδης (Πολύστυλο Δράμας), Δημήτρης Μελιόπουλος (Κουλουρα Ημαθίας), Κώστας Τενεκές (ΑΟ Βιστωνίδας) και Τζιμπιτζίδης από ομάδα της Καβάλας.